Elif Oflaz, Karslılar Mahallesi için iddialı geliyor

Genç, dinamik, çalışkan ve çözüm odaklı anlayışıyla başarılı bir grafik çizen Elif Oflaz, Çukurova ilçesine bağlı Karslılar Mahallesi’nin muhtarlık görevine talip oldu. ’Karslılar Mahallesi daha yaşanılır bir hal alacak’’ diyen Oflaz, seçilmesi halinde acil çözüm bekleyen sorunların üstesinden geleceğini kaydetti.

***

 

HABER: YENER EKÄ°NCÄ°

Mahalle kültürünün gelişimi noktasında kadın muhtarların bir adanmışlık içinde yürüttükleri çalışmaları onları daha özgün kılıyor. ‘’Karslılar Mahallesi daha yaşanılır bir hal alacak’’ sloganıyla yola çıkan kadın muhtar adaylarından Elif Oflaz; bilgisi, birikimi ve donanımının kazandırdığı farkındalık ile aldığı sorumluluğu layıkıyla yerine getirebilecek güçlü bir isim olarak dikkat çekiyor. Yoğun seçim çalışmalarına kısa bir ara verip sorularımızı yanıtlayan Elif Oflaz, seçilmesi halinde hayalinde ki Karslılar Mahallesi’ni nasıl oluşturacağına dair detayları gazetemize anlattı.

‘’ACİL ÇÖZÜM BEKLEYEN SORUNLARA ODAKLANACAĞIZ’’

Elif Oflaz, seçilmesi halinde üzerinde titizlikle duracağı konuları şu şekilde özetledi.

*Muhtarlık ofisimiz bütün mahalle sakinlerinin kolay ulaşabileceği bir noktada olacaktır.

*Pazar yeri için elimden gelen mücadeleyi verecek, bütün kapıları aşındıracağım.

*Mahallemizin sağlık hizmeti alabilmesi için sağlık ocağını hayata geçireceğim.

*Ekonomik ve kaliteli ekmek sağlamak adına Halk Ekmek büfesini mahalle sakinlerine kazandıracağım.

*Mahallemizdeki sokak hayvanları için barınak, mama, kısırlaştırma çalışmaları konularında elimden geleni yapacağım.

*Mahallemiz daha temiz bir hale getirmek için belediye ile iletişime geçip çöp konteyneri, yazın ilaçlama faaliyetini daha sık şekilde yapılmasını sağlayacağım.

*Mahalle sakinlerimizin daha rahat ulaşım sağlayabilmesi adına belediye otobüsü ve metro ring seferleri için gereken yerler ile görüşüp bu hizmeti mahallemize kazandıracağım.

ELÄ°F OFLAZ KÄ°MDÄ°R?

‘’Van’da, 01.03.1984 yılında doÄŸdum. 6 yıldır evli ve bir erkek çocuk annesiyim. Ä°lkokulu Karslılar Mahallesi, ortaokulu Nigahi Soykan, liseyi ise ibrahim Atalı’da tamamladıktan sonra ön lisansımı Anadolu Ãœniversitesi Adalet Bölümü’nde yaptım. 36 yıldır Karslılar Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. Karslılar Mahallesi’ni kendi evim gibi görüyorum ve bu eve bir kadın elinin deÄŸmesinin zamanının gelip geçtiÄŸini düşünüyorum. Karslılar Mahallesi’nin sesi olmak sorunlarına çözüm bulmak hak ve menfaatlerini korumak için adayım ve mahalle sakinlerinin destekleriyle el ele tutuÅŸarak mahallemizi (evimizi) daha yaÅŸanılabilir bir hale getireceÄŸiz. Muhtarlık iÅŸi ek iÅŸ deÄŸil, tek iÅŸimiz olacak.

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor