EMRAH KOZAY, GÖREVİ DEVRALDI

(HABER MERKEZİ)-Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çukurova Belediye Başkanlığı’na seçilen Emrah Kozay, ilk önce İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldıktan sonra, daha sonra Çukurova Belediyesi’ne giderek belediye başkanlığı görevini  devraldı.

Emrah Kozay ilçe seçim kurulunda mazbatasını alırken yanında Ceyhan Belediye Başkanlığı’na seçilen Kadir Aydar, CHP Çukurova İlçe Başkanı Ümit Arif Özsoy ve Baro Başkanı Av.Semih Gökayaz ve partililer yer aldı. Emrah Kozay burada yaptığı konuşmada, “İlçe Seçim Kurulu başkanımızdan mazbatamızı alıp resmi olarak görevimize başladık. Parti örgütümüze, milletvekillerimize, gönüllerimize destek veren tüm hemşehrilerimize bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız!” dedi. Emrah Kozay daha sonra Çukurova Belediyesi’ne giderek belediye başkanlığı görevini devraldı.

Çukurova Belediyesi önündeki açıklamaya, başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar olmak üzere, Seyhan Belediye Başkanlığı’na seçilen Oya Tekin, Ceyhan Belediye Başkanlığı’na seçilen Kadir Aydar, Adana Milletvekilleri Müzeyyen Şevkin, Orhan Sümer, Ayhan Barut, İl Başkanı Doç.Dr.Anıl Tanburoğlu, ilçe başkanları ve kalabalık bir partili grubu katıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor