EMRAH KOZAY NİKAH KIYDI OYA TEKİN TANIKLIK YAPTI

Çukurova Üniversitesi Tıp fakültesi Balcalı Hastanesi eski Başmüdürü Ali Önal’ın avukat kızı Meltem Önal, Mert Atlı ile muhteşem bir düğünle hayatını birleştirdi. Nikahı Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay kıyarken, Seyhan Belediye Başkanı Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin de tanıklık yaptı. Başta Büyükşehir Bealediye Başkanı Zeydan Karalar olmak üzere, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut ve Orhan Sümer ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

(HABER MERKEZİ)-Çukurova Üniversitesi TIP Fakültesi Balcalı Hastanesi eski Başmüdürü Ali Önal’ın avukat kızı Meltem Önal, Mert Atlı ile muhteşem bir düğünle hayatını birleştirdi.

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’ın nikahını kıydığı, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’in nikah şahitliği yaptığı törende çok sayıda davetlinin yanı sıra Adana Büyükşehir Belediye Başkanı  Zeydan Karalar, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, eski rektörlerden Mustafa Kibar, Yalçın Kekeç, İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Muzaffer Sümbül, Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Aydın Çam, çok sayıda üniversite hocaları, eski Balcalı Hastanesi Başhekimlerinden Prof.Dr.Fikri Başlamışlı, Prof.Dr.Tamer İnal, Hakim ve Savcılar, Sayıştay Denetçileri, CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, belediye meclis üyeleri, bürokratlar ve partililer katıldı. Genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, gelinin babası Ali Önal da, “Bu mutlu günümde beni yalnız bırakmayan dostlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor