EN GÜZEL MASKELER M1 ADANA’DA

(HABER MERKEZİ)-Harika Çocuklar için LÖSEV’in katkılarıyla M1 ADANA AVM’de “Lösemili Çocuklar Haftası”nda “Harika Maske Yapımı Atölyesi” kuruldu.

M1 Adana Alışveriş Merkezi, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) katkılarıyla “Harika Maske Yapımı Atölyesi”  kurdu. M1 Adana AVM, kurulan atölyede harika çocuklar harika maskeler yaptı.

M1 ADANA AVM’DE HARİKA MASKE YAPIMI ATÖLYESİ KURULDU

Bir çok kültür, sanat, spor etkinliklerinin öncüsü M1 Adana AVM, 7 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasında,İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde çalışanlarının, ailelerinin ve ziyaretçilerinin sağlığını korumak, hijyenik bir çalışma ortamı yaratmak adına bu kez de LÖSEV’in katkılarıyla “Harika Maske Yapımı Atölyesi” düzenledi.Harika çocuklar en güzel maskeyi yapmak için tüm hünerlerini sergileme imkânı buldu. Pandemi sürecinde yaşamımızın vazgeçilmesi haline gelen ve kullanılması zorunlu olan “maske” konusuna parmak basan M1 Adana AVM, Harika Çocuklar tüm hünerlerini ortaya koyarak en güzel maskeleri yaptılar.

HARİKA ÇOCUKLAR EN GÜZEL MASKEYİ YAPTILAR

 M1 Adana AVM Müdürü Yalçın Öz, pandemi döneminde her türlü tedbirleri aldıklarını, bu konuda üzerlerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirme çabasında olduklarını ifade etti, Öz,”Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) ile işbirliğine girdik. Harika çocuklarla harika maske yapımı atölyesini M1 Adana Alışveriş Merkezinde kurduk. Amacımız, harika çocuklarımızın hünerlerini sergilemelerine katkı sağlamak oldu.” dedi

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor