ENGELLİ SPORCULARDAN VALİ KÖŞGER’E ZİYARET

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer ile beraberindeki engelli sporcularla Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’i ziyaret etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Köşger, sporcuların şahsında tüm engelli bireylerin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutladığını belirtti.

Hiçbir engelin başarıya engel olmadığını söyleyen Vali Köşger, “Bunun en güzel kanıtı kıymetli sporcularımız. Onlar; azmin, inancın ve cesaretin birer örneği. Başardıklarıyla hepimizi hem gururlandırıyor hem de bizlere ilham kaynağı oluyorlar.” dedi.

Engelli bireylerin hayatta karşılaştıkları zorluklara yönelik bir farkındalık oluşturması açısından Dünya Engelliler Günü’nün bir hayli önemli olduğunu dile getiren Vali Köşger, son yıllarda yaşanan gelişmelerle beraber devletimizin engelli vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini, engelli bireylerimizin yaşamını kolaylaştırmak ve onları sosyal hayatın bir parçası kılmak amacıyla bütün imkânlarını seferber ettiğini sözlerine ekledi.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette engelli sporcularımız da nazik kabulü için Vali Köşger’e teşekkürlerini iletti. (BÖLGE SPOR)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor