Ezgi Türkoğlu ve Kenan Korosu’ndan muhteşem konser

HABER: Mehmet KOL

ADANA (BÖLGE)-Adana Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen 23 Nisan Çocuk Gecesi’nda Ezgi Türkoğlu ve Kenan Korosu, unutulmaz bir konser verdi.

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası’nda uzun yıllar yer alan Ezgi Türkoğlu kariyerine solo devam etmeye başladı . Farklı tarzı ve popüler şarkılara kemanı ile yeni bir renk katan Ezgi Türkoğlu enerjisi ile seyircileri büyüledi. 

Ezgi Türkoğlu yönetiminde Ocak ayında kurulan koro, Seda Akgün’ün koordinatörlüğünde Ocak ayından konser gününe kadar, yüksek bir tempo ile konsere hazırlandılar.

Konserde, İzmir Marşı, 10. Yıl Marşı gibi günün anlam ve önemi hitap eden eserler tekrardan canlandırıldı. Tek tek sahneye çıkıp solo performanslarını sergileyen kemanistler sanatseverlerin yoğun ilgisini çekti. Konserde henüz 5 yaşındaki çocukların Keman performansları damgasını vurdu .

Konsere gelen vatandaşlar müzik ziyafetine doyarken, “Gerçekten uzun zamandır böyle bir konser izlememiştik. Bizlere bu doyumsuz müzik ziyafetini sunan başta Ezgi Türkoğlu olmak üzere, Kenan Korosu ve güzel bir keman resatile sunan kemanistlere de teşekkür ediyoruz. İnşallah bu tür etkinlikler daha çok olur bizler de müzikle birbirimize daha yakın oluruz” dediler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor