Fatih Terim’e destek çığ gibi büyüyor

Sosyal medya hesabından önceki akşam koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e başta hemşehireleri olmak üzere, spor camiası ve eski futbolcularından destek mesajı yağıyor.

 Tecrübeli teknik direktör Fatih Terim, önceki akşam sosyal medya hasıbnadn koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurda. Terim paylaşımında “Yapılan test sonuçlarına göre koronavirüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere” ifadelerine yer verdi. Terim’in bu paylaşımından sonra birçok kişi ‘geçmiş olsun’ mesajları gönderdi. Dün Adanalılar, hemşehrileri olan Fatih Terim’e geçmiş olsun dilekleri göndererek yanında olduklarını söyledi.

Adana Demirspor Kulübü de tweetter hesabından mesaj yayınlayarak, “Adana Demirspor’umuzun formasını giymiş Fatih Terim hocamızın korona virüs testinin pozitif çıktığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Kendisine acil şifalar diliyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz” derken, Adanaspor Kulübü de, “Galatasaray Kulübü Teknik Direktörü Fatih Terim’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyoruz” denildi.

‘ONUNLA GURUR DUYUYORUZ’

Bir Adanalı olarak Fatih Terim’e büyük bir sevgi duyduğunu belirten Hasret Yılmaz, “Duyunca çok üzüldüm ve şok yaşadım. Adanalılar olarak onunla hep gurur duyduk. Sağlığına kavuşmasını diliyorum” dedi.

Fatih Terim’in knedisini Türk futboluna adamış bir isim olduğunu dile getiren Ercan Tosun ise, “Burada onun isminin verildiği sokaktayız. Tabi duygusalız. Ben Beşiktaş’ı tutuyorum ama umarım Fatih hocamız iyileşir ve bizleri yener” diye konuştu.

Haberi aldıklarında ailece çok üzüldüklerini ve inanamadıklarını kaydeden Ayşegül Sayın da Fatih Terim’i tekrardan sahalarada görmek istediklerini ve onu çok sevdiklerini vurguladı.

DROGBA, SNEİJDER VE MOLA’DAN MESAJ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terimn’in korona virüsüne yakalandığını açıklamasından sonra birçok kesimden geçmiş olsun mesajları yağdı. Fatih Terim’in eski öğrencileri Didier Drogba, Sneijder ve Felipe Melo sosyal medyadan Terim’e iyi dileklerini ilettiler.

DROGBA: DUALARIMIZ SENİNLE

Çok değerli hocam İmparator Fatih Terim ve İkinci Başkanımız Abdurrahim Albayrak’ın korona virüsü sonuçlarının pozitif çıktığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. İki güçlü karakterin bu virüsü de yenebileceğine inancım sonsuz. Dualarım hocam, başkanım ve bütün Türk halkıyla beraber” ifadelerini kullandı.

SNEIJDER: İMPARATOR VE BÜYÜK BAŞKAN

Wesley Sneijder, sosyal medya hesabından Terim ve Albayrak ile olan fotoğraflarını paylaşırken, “İmparator ve Büyük Başkan. Siz beraber çok savaşlar kazandınız,bir yenisi daha eliyor. Kalbim ve dualarım sizinle” ifadelerini kullandı.

MELO: SENİ ÇOK  SEVİYORUM BABACIM…

Galatasaray’ın eski futbolcusu Felipe Melo, korona virüsü testi pozitif çıkan Teknik Direktör Fatih Terim için geçmişolsunmesajı paylaştı. Melo, “Babacım seni çok seviyorum, Allah yardımcın olsun, umarım en kısa zamanda iyileşirsin” sözleriyle deneyimli teknik adama geçmiş olsun dileğinde bulundu.

BUSE TERİM’DEN AÇIKLAMALAR

Korona virüsü tesit pozitif çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in kızı Buse Terim, yaptığı paylaşımla babasının sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Buse Terim, “Birkaç bir şeyi söylemek istiyorum. Hem bu süreçte evinde olup bu konuyu merak edenler için, hem de bu mecrada bu kadar takipçi varken, birkaç konuda bilgilendirme yapmak istiyorum. Bunun da görevim olduğunu düşünüyorum. Babamşu anda iyi,hastanede tedavi altında. Kronik bir rahatsızlığının olmaması ve sigara içmemesi bu süreçte bir avantaj. Bunun dışında bekleyeceğiz. Umuyorum her şey iyi olacak ve oradan çok güçlü bir şekilde çıkacak. Tüm mesajlarınız, tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Arada buradan bilgilendirme yapacağmı. Mümkünse evinizden çıkmayın. Lütfen kendinizi evinde izole edin ve bu hastalığı başkalarına bulaştırma riskini en aza indirin. Tekrar söylüyorum. Dün yazdığım yazıda da bunu söyledim. İnanın bana bu korku, hiçbir şekilde yanına gidememek… Hiçbir şekilde yanına gidemezsiniz. Eğer ailenizden birine bir şey olursa, hiçbir şekilde gidemezsiniz, yasak. Lütfen bunu düşünerek hareket edin bundan sonrasında, elimden geldiğince bilgilendirme yapacağım. Umarım ülkece bu süreci olabildiğince minimum hasarla atlatırız.” (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor