FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SİYASİ AYAĞI

CHP ve İYİ Parti TBMM’si grubu olarak Fetullah Terör Örgütü’nün siyasi ayağı araştırılsın diye verdikleri araştırma önergesi AKP ve MHP’nin karşı oylarıyla reddedildi. Üstelik AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, halkı enayi yerine koyarak “Muhalefeti Mecliste FETÖ’cü olup olmadığını ispata davet ediyorum” diye sanki muhalefet iktidarda –hükümetdemiş gibi suçluyor.

Hiç kimse de çıkıp,. Kardeşim ispat makamı muhalelfet değil, sen iktidardasın senin görevin diyemeyior. Üstelik alkışlıyorlar.

Gazeteci Caner Taşpınar’ın Kırmızı Kedi yayınları tarafından piyasaya sürülen ‘DAMAT-Fetullahçıların AKP’li Kayınpederleri’ kitabını okursanız; FETÖ Terör Örgütü’nün siyasi ayağı gün gibi aşikar ve gece karanlığında zencinin dişleri gibi bembeyaz ortadadır.

AKP’lilerin Fetullahçı damatları ya da Fetullahçıların AKP’li kayınpederleri…

İsim isim o damatlar… O kayınpederler…

-Adil Öksüz’ün kayınpederi Cevat Yıldırım ve Ailesi…

-Fetullah Gülen’in sağkolu olarak bilinen isim nasıl AKP’ye damat oldu.

-Kadir Topbaş’ın oğlu: Eniştesine destek için ne yazdı?

-Bülent Arınç, Fetullahçı damadına rağmen, Fetullahçı sağlık örgütünün başındaki kardiloğ damadına rağmen saraya nasıl çıktı.

-TBMM Başkanlığı’na kadar yükselen Kahraman İnşaat’ın sahibi İsmail Kahraman ailesinin Fetullahçı damatları. İsmail Kahraman’ın damadı Sinan Yıldırım. Ağabeyi Rüştü Kahraman’ın damadı Şener Yılmaz… Milleti oy veren makina gibi görenlerin yaptığına bakın!..

Fetullah Terör Örgütü’nün Central Hospital Hastanesi’ne TMSF tarafından el konuluyor. Hastanenin başındaki İsmail Kahraman’ın damadı Sinan Yıldırım yurtdışına kaçıyor. TMSF hastaneye bir başka Fetullahçı, Rüştü Kahraman’ın damadı Yılmaz Şener’i hastane yönetimine atıyor. AKP Genel Başkanı da muhalefete TBMM  FETÖ’cüyü ispatlayın diye avaz avaz bağırıyor. Hem de insanları kör, sağır ve enayi yerine koyarak.

AKP’de üst düzeyde yöneticilik yapan Hayati Yazıcı’nın kızı işadamı Mehmet Çeken’in oğlu Abdullah Çeker’le evleniyor. Mehmet Çeker, Fetullah Gülen’in değer verdiği en önemli işadamlarının başında geliyor.

Yargıdaki paralel yapının beyin Cumhuriyet Başsavcı Yardımcısı Fikret Seçen… Fikret Seçen, Hayati Yazıcı’nın dünürü Mehmet Çeken’in yiğeni…

Hollanda Büyükelçiliği’ne atanan Şaban Dişli’nin kardeşinin 15 Temmuz darbe girişimin önemli aktörlerinden olduğunu hepimiz biliyorz.

Hala muhalefete Meclis’teki Fetullahçıları ispat etmeye çağırarak bu halkı enayi yerine koymaya devam edecek misiniz?..

Devlete sızdırdığınız, bakanlıklara, orduya, küllüyeye sızan FETÖ, sizin iktidarınızı devamlı kılmak adına CHP’ye bile sızarken; FETÖ’nün siyasi ayağını ispat edin demek yakışıyor mu?

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor