Final için geri sayım

Süper Lig’e yükselmek isteyen iki takımın karşı karşıya geleceği Adana Demirspor-Fatih Karagümrük maçı 30 Temmuz Perşembe günü oynanacak. Ankara Eryaman Stadı’nda oynanacak olan maç saat 21.00’de başlayacak ve beIIN Soprts’tan canlı olarak yayınlanacak.

TFF 1.Lig’in normal sezonunda 71 gol atarak en çok gol atan takım olan Adana Demirspor ile, 53 gol kaydeden en çok gol atan ikinci takım olan Fatih Karagümrük karşı karşıya gelecek. Bundan dolayı Adana Demirspor ile Fatih Karagümrük arasında oynanacak olan zorlu karşılaşmada gözler iki takımın hücum oyuncularına çevrilecek. Hem Cüneyt Dumlupınar, hem de Atılay Canel’in saha kenarında büyük bir  taktik savaş vereceği mücadelede gözler ligin formda hücum oyuncuları Erkan Zengin, Mehmet Akyüz, Volkan Şen, Artur Sobiech, Eric Sabo, Emeghara üzerinde olacak.

Adana Demirspor bu sezon oynadığı son 21 maçta sadecec 2 mağlubiyet aldı. 13 Aralık 2019 tarihinde deplasmanda Altay’a mağlup olan Mavi-Lacivertli takım, bu karşılaşmadan sonra oynadığı 21 maçta sadece Bursaspor ve Akhisarspor’a mağlup olud. Bu maçlarda 14 galibiyet alan Adana Demirspor, rakipleri ile 5 kez berabere kaldı. Mavi-Lacivertliler pandemi sonrası oynadığı 8 maçta 6 galibiyet alırken, 2 kez de berabere kaldı. Öte yandan final maçını Cüneyt Çakır yönetecek. Cüneyt Çakır’ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Tarık Ongun yapacak. Dördüncü hakem ise Mert Güzenge olacak. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor