Finalliler karnelerini aldı

2021-2022 eğitim-öğretim yılının ilk yarısını başarıyla tamamlayan Adana Final Okulları öğrencileri karnelerini aldı. Bu yıl ilk defa karne alan 1. sınıf öğrencilerinin heyecanı ise görülmeye değerdi.

(HABER MERKEZİ)-Adana Final Okulları’nda 2021-2022 eğitim-öğretim yılının ilk yarısı tamamlandı. Öğrencilerin karne heyecanı ile renklenen okul bahçesinde çeşitli etkinlikler de düzenlendi. Törende 4. sınıf öğrencilerinin öğretmenleri ile birlikte hazırladığı İngilizce şarkı, tüm öğrencilerle birlikte coşkuyla seslendirildi. Diğer taraftan, 1.sınıf öğrencileri de okuma-yazmayı öğrenmenin ve ilk karnelerini almanın sevincini yaşadı.

Adana Final Okulları Genel Müdürü M.Turhan Orhan, Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Caner Taş ve İlk-Ortaokul Müdürü Sibel Nuran ile birlikte karne alan öğrencileri kutladı. Orhan törende yaptığı konuşmada çok başarılı, huzurlu, mutlu bir dönem geçirdiklerini söyleyerek, “Okul yönetimimiz, öğretmenlerimiz, personellerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte iş birliği ve uyum içerisinde çalıştık, karşılığını da aldık. Özverili çalışmalarımızdan ve kurum kültürümüzden taviz vermeden aynı birliktelikle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu doğrultuda okulumuzun sloganında da olduğu gibi ‘Hem yaşam, hem sınav başarısı’kaçınılmazdır. Hepinize bol bol kitap okuyacağınız ve dinleneceğiniz bir tatil diliyorum” dedi.

Hep birlikte okunan İstiklal Marşı’nın ardından öğrenciler ellerinde karneler ile ailelerine ve iki hafta sürecek tatile koştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor