Futsal’ın en iyisi: Şehit Ali Bezik Anadolu Lisesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği, 2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor yarışmaları kapsamında,  ‘A Gençler Futsal Final Müsabakaları’ İzmir’de oynandı. Şanlıurfa’da ki yarı final maçlarından birinci ayrılarak, yoluna devam eden temsilcimiz Şehit Ali Bezik Anadolu Lisesi, sergilediği başarıyı Türkiye şampiyonluğuyla taçlandırarak, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Adanalılara büyük gurur yaşattı.

GEÇEN YIL TÜRKİYE 3’ÜNCÜSÜ OLMUŞLARDI

Final maçında Antalya temsilcisini 3-0 yenerek kupaya uzanan takımda, golleri Burhan, Ahmet ve Yusuf kaydetti. İkincisi gerçekleşen turnuvalarda geçen yıl Türkiye 3’üncüsü olan Şehit Ali Bezik Anadolu Lisesi, elde ettiği derecelerle, ‘Futsal’ tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Takımın antrenörlüğünü yapan beden eğitimi öğretmeni Fatih Özkan, ‘’Öğrencilerimle gurur duyuyorum. İnandık ve başardık. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

YÜREKLERİNİ KOYARAK OYNADILAR

Takım kadrosu şu isimlerden oluşuyor; Ozan Gündüz, Ömer Özbek, Caner Kaban, Sefa Eren Hatıra, Yakup Kenar, Ahmet Yılmaz, Yusuf Demirkıran, Arda Yener, Burhan Tüzün, Abdulkadir Demirci, Miraç Özbolat, Arda İhsan Aktaş ve müdür yardımcısı Ferhat Necip Kökçü…  Küçük bir alanda rakiplere yakın oynamak, oyuncuları çok hızlı düşünme ve karar vermeye teşvik ediyor. Futsal, gençler için top kontrolü, reaksiyon hızı, pas gibi yeteneklerini geliştirmek için çok önemli bir fırsat. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor