Galatasaray yönetimi, taraftar dernekleriyle buluştu

Türkiye’nin gururu, Avrupa ve Dünya futbolunun göz bebeği Galatasaray Spor Kulübü, Galatasaray Taraftarlar Dernekleri toplantısını  TT Stadı Özhan Canaydın Salonu’nda  gerçekleştirdi. Toplantıya Adana Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Ozan Burucu da katıldı.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Yönetim Kurulu Üyeleri  Mahmut Recevik, Dilek Kutlu ve Banu Vahapoğlu Akgün’ün bulunduğu toplantıya 50’ye yakın Taraftar Derneği Başkanı katılarak derneklerin yaptığı faaliyetler ve çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Galatasaray Spor Kulübü’nü tüm spor faaliyetlerinde daha çok taraftarın desteklemesi adına girişimlerine devam ettiklerini belirten Adana Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Ozan Burucu, şampiyonluk yolunda hızla ilerleyen Galatasaray Futbol Takımı’nın başarısıyla gurur duyduklarını belirtti. Burucu, tüm sporseverleri Galatasaray’ın tüm branşlarındaki mücadelesini izlemeye ve destek olmaya davet etti. (HABER: Uğur BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor