GERÇEK HAYAT

28 Temmuz 2020 günlü Sözcü Gazetesi’nin manşete taşıdığı ‘GERÇEK HAYAT’ Dergisi ilgimi çekti.

Gazete bayilerinde satıldığını öğrenince 5 TL vererek aldım ve bir iyice okuyarak dergi hakkında bayağı bilgi sahibi oldum. GERÇEK HAYAT Dergisi 1031 Sayı ve 27 Temmuz-2 Ağustos 2020 tarihlerini kapsıyor. Yani haftalık bir dergi.

“Şimde değilse ne zaman, sen değilsen kim? Hilafet için toparlanın” çağrısı dış kapağını kapsıyor.

Derginin İmtiyaz Sahibi: Mustafa ALBAYRAK

Genel Yayın Yönetmeni: Kemal ÖZER

Yazı İşleri Şefi: Sevda DURSUN-Süleyman ŞAHİN

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü: Burhan İSTENCİ

ALBAYRAK MEDYA Grubu’nun dergisi.

Derginin yazarları: Halime KİRAZLI, Selçuk TÜRKYILMAZ, Tevfik ŞAHİN, Sevda DURSUN, Süleyman ŞAHİN, Mehmet ÖNDER, Halit BEKİROĞLU, Hasan Ali YILDIRIM, Kemal ÖZER, Abdurrahman DİLİPAK, Mehmet Ali TEKİN, Yvonne RİDLEY

Dergi ana tema olarak Ayasofya olayını ele alarak, Ayasofya üzerinden Hilafet çağrısını gündeme taşıyor. Bu dergi AKP’ye yakın ALBAYRAK MEDYA Grubu’nun bir yayın organı olması nedeniyle AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dah ada yakın bir ailenin yayını.

Cumhuriyeti ve Mustafa Kemal’i bir türlü içlerine sindiremeyenler Osmanlıyı tekrar diriltmek adına HİLAFET rüyaları ile kalkıp-yatıyorlar. Akıllarınca AKP Genel Başkanını HALİFE yaparak seçime girmesini ne de gerek görmeyerek daimi ve ömür boyu Cumhurbaşkanı-Başkan olarak kalmasını hesap ediyorlar.

Özellikle derginin Genel Yayın Yönetmeni Kemal ÖZER; 2020 Türkiye’sinin önündeki ilk ödevin; İngiltere ile Lozan evvelinde imzalanan gizli anlaşmaların ifşa edilmesini isteyerek, ardından yeniden şaplanışın kapıları aralanacak diye beklemektedir.

Halkı HİLAFETİN geri getirilmesi için çaba göstermeye çağırmaktadır. Laik, demokratik, çağdaş cumhuriyetin Cumhuriyet Başsavcıları da buna bir şekilde seyirci kalmaktadırlar.

Derginin önemli yazarlarından meşhur Abdurrahman DİLİPAK da HİLAFET MÜSLÜMANLARIN BİRLİĞİ İÇNİ ŞART başlığıyla kaleme aldığı yazısında Kemal ÖZER gibi halkı hilafetin getirilmesi için çaba göstermeye davet ediyorlar.

Bu dergide benim dikkatimi çeken yazarlar içerisinde Yvonne RİDLEY kimdir. Bu Yvonne RİDLEY niye bu dergi de yazı yazıyor. Buda mı yoksa Ali Kemal’lerin görevini mi yapıyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor