GÖKHAN GÜNDOĞDU: 100. YILA BİZDE HAZIRIZ

(HABER MERKEZİ)-Bu topraklardan kazandıklarını bu toprakların insanları ile paylaşan Gündoğdu Vakfı, 5 Ocak Adana’nın Kurtuluşunun 100. Yılına Adana fotoğraflarından oluşan Kurtuluş Sergisi ile hazır

KURTULUŞ SERGİSİ 17 ARALIK’TA

Gündoğdu Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, kurtuluşun 100. Yıl heyecanı içerisinde olduklarını belirtip, “Valimiz Süleyman Elban’ın önderliğinde Adana fotoğrafları sergimiz için 245 gün önce büyük bir özveri ve heyecanla başlatmış olduğumuz Adana’nın İşgalden Kurtuluşunun 100. Yılını Kutlama çalışmaları kapsamında “Alperen Bilgili’nin Gözünden Adana Fotoğrafları” sergimiz 17 Aralık 2021 – 20 Ocak 2022 tarihleri arasında Adana Arkeoloji müzesinde sergilenecek” dedi.

ÖĞRENCİLER SERGİYİ GEZECEK

Dr. Gökhan Gündoğdu, “Adana Valiliği himayesinde, Milli Eğitim Bakanlığı ve Kültür Bakanlığı katkılarıyla Adana’nın Çukurova, Sarıçam, Seyhan, Yüreğir, Aladağ, Ceyhan, Feke, İmamoğlu, Karaisalı, Karataş, Kozan, Pozantı, Saimbeyli, Tufanbeyli, Yumurtalık ilçelerinde öğrenim gören öğrenci arkadaşlarımız gelip sergimizi ziyaret edecekler. Ayrıca kalbinde Adana sevgisi taşıyan, doğaya aşık tüm vatandaşlarımızı 100. yılımızı kutlamaya sergimize davet ediyoruz” diye konuştu.

BİLGİLİ: GURURLU VE HEYECANLIYIM

Adanalı ünlü fotoğraf sanatçısı Alperen Bilgili ise “Adana’nın Kurtuluşunun 100. Yılı etkinliklerinde benim fotoğraflarımın sergilenecek olmasının onur, gurur ve heyecanı içerisindeyim. Valimiz Süleyman Elban’a, elimden tutup bana bu inanılmaz olanağı sağlayan Gökhan Gündoğdu abime, bu süreçte tamamen beni koordine eden, bir çok konuda bana yol gösteren ve benim kahrımı çeken güzel dostum Mustafa Batu’ya ve herzaman arkamda duran aileme sonsuz teşekkür ederim” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor