Göregen’e marka ödülü

ADANA (BÖLGE)-Göregen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Göregen, İnşaat Magazin Dergisi tarafından 1. Marka Şehir Adana Paneli’nde Adana vizyonuna değer katan firmalar marka ödülünü aldı.  Şehirde bir otelde gerçekleşen panel, Adana’nın marka şehir olması için yapı ve gayrimenkul sektörü ve belediye başkanlarını bir araya getirdi.

ADANA’YA VİZYON KAZANDIRMAYI BAŞARDI

Göregen İnşaat Firması birçok fabrika binası, banka inşaat, toplu konut inşaatlarını tamamlayarak, Adana’ya vizyon kazandırmayı başarmış ve Adana’ya seçkin semtlerde lüks konutlar, villa siteleri ve iş merkezleri kazandırmaya devam etmiştir. Firma Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Göregen Adana’ya vizyonuna değer katan firmalar marka ödülünü alırken şu konuşmaları kaydetti:

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

“ Adana’nın bir marka şehir olduğunu biliyorum. Bu güzel şehrimizin hak ettiği yere gelmesi için herkesin ve hatta her kesimin elini taşın altına koyması gerekir. Hep birlikte başaramayacağız hiçbir şey yoktur. Kentin vizyonunu değiştirmek özellikle bizler başta olmak üzere herkes çaba sarf etmelidir.

YENİ ATILIMLAR YAPILMALIDIR

Özellikle istihdam konusunda yeni projeler geliştirilmeli ve Adana’ya katma değer sağlanmalıdır. Kentin markalaşmasını ve Türkiye’de en iyi yerlere gelmesini sağlamak için sektörde yenilikler ve hatta yeni atılımlar yapılmalıdır. Biz de bu atılımlara katılarak hem şehrimizin büyümesi hem de vizyonunun gelişmesi için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor