Gülcihan, Arda Çağlar ile dünyaevine girdi

HABER: Yener EKİNCİ

ADANA (BÖLGE)-Adana siyasetinin ve iş dünyasının tanınmış ve sevilen isimlerinden Veysel Bildik’in kızı Gülcihan ile Arda Çağlar muhteşem bir düğün töreni sonrasında dünyaevine girdi.

Seyhan Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde gerçekleştirilen düğüne Adana siyasetinin ve iş dünyasının saygın isimlerinin yanısıra dost ve yakınları da genç çiftleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

ERDOĞAN, KILIÇDAROĞLU TELEFONLA ARAYARAK KUTLADI

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gülcihan ve Arda’yı telefonla arayarak mutluluk temennisinde bulundu. Ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da genç çiftlere çektiği telgrafla mutluluk temennisini sundu.

KATILIM FAZLAYDI

Gülcihan ve Arda çiftinin nikah şahitliklerini ise CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Mekin Şahin ve Siyaset Bilimcisi Hatice Tufan yaptı. Törene ayrıca Demokratik Sol Parti örgüt Kurulu Başkanı Hakan Buldu ile İl Başkanı Selami Gördebil, Seyhan Belediyesi İmar A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Aslan ve Adana Oto Center Başkanı İbrahim Öcal’ın yanısıra bir çok seçkin davetli de katılarak gençleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor