Gündoğdu Vakfı kadınlarımızın yanında

(HABER MERKEZİ)-Bu topraklardan kazandıklarını bu toprakların insanları ile paylaşan Gündoğdu Vakfı, üretim yapan Adanalı Kadın Kooperatiflerine destek vererek ürünlerinin tüm Türkiye’ye gönderilmesi projesi başlattı

TÜM TÜRKİYE’DE KADIN HAREKETİ BAŞLATMA DÜŞÜNCESİ 

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, Vali yardımcısı Huriye Küpeli Kan, Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz ile Kınalı Eller, Çukurova Gülen Yüzler, Güney Adana Kalkınma, Kıvılcım, Mervem ve Kadın Eli, Kadın Kooperatifleri temsilcilerini konuk etti.

Gündoğdu Vakfı, kadınlarımızın evlerinde ürettiği turunç reçeli, biber salçası, erişte, narenciye balı ve zeytin gibi ürünlerden oluşan paketleri Türkiye’nin tüm valileri ile bürokratlar, sivil toplum kuruluşları ve diğer ülke konsoloslarına gönderecek. Paketlerin içerisindeki mektuba, “Sizlerden de kendi ilinizdeki kadınların ürünlerini bekliyoruz’ yazılarak üreten kadın hareketi başlaması amaçlanıyor.

GÖKHAN GÜNDOĞDU: SİZLERLE OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Vakıf Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, “Vakfımız eğitim alanları, sanat ve kadın hakları konusunda çalışmalar yapıyor. Üretim yapan kadınlarımızın yanında yer almak için Valimizin bilgisinde vali yardımcımız ve Ticaret İl Müdürümüz ile istişare edip böyle bir proje başlattık. Sizlerle olmaya devam edeceğiz” dedi.

VALİ YARDIMCISI KAN: İNŞALLAH ÖRNEK OLUR

Adana Vali Yardımcısı ve üreten Kadınların destekçisi Huriye Küpeli Kan, Gündoğdu Vakfı’nın kadınlarımız için yaptığı katkının çok anlamlı ve önemli olduğunu ifade ederek, “Valimiz Süleyman Elban’ın destek ve morali ile kadınlarımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Gökhan Gündoğdu’ya çok teşekkür ederiz. İnşallah Gündoğdu Vakfı’nın bu girişimi herkese örnek olur” dedi.

EKİZ: ADANA’NIN TANITIMINA KATKI

Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz ise Gökhan Gündoğdu’nun kadınların ürettiği Adana’ya özgü ürünlere desteğinin hem kadınlarımızın hem de Adana’nın tanıtımına önemli katkı sağlayacağını belirtip destek için teşekkür etti. 

MERYEM KIRILMIŞ: GÖKHAN GÜNDOĞDU BİZİ MUTLU ETTİ

Kadınlar adına konuşan Meryem Kadıneli Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Meryem Kırılmış ise kadınlar adına Gündoğdu Vakfına teşekkür ettiklerini anlatıp, “Gökhan Gündoğdu beyin ürünlerimizi tüm Türkiye’ye gönderme projesi çok güzel. Bizde hep bunu istiyorduk. Adana’ya örnek olmasını umuyoruz” ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor