HAYDİ YALLAH!..

Gazeteci, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’a soruyor;

 “İhalede en iyi teklifi veren Şans Girişim Ortak Girişimine Yıldırım Demirören’in de ortak olduğu söyleniyor. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?”

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, soruyu şöyle cevaplıyor;

“Yıldırım Demirören, uzun yıllar hem kulüp başkanlığı hem de federasyon başkanlığı yapan biri. Çok tecrübeli bir isim. Başkanlık için doğru bir profildi. İhaleden sonra Yıldırım Bey’in devam etmemesi gerekir. Seçimlere birkaç ay kaldı ama bugünden itibaren devam etmemesi gerekiyor diye düşünüyorum. Dünyanın başka bir yerinde devam etmesi mümkün değildir.”

 Ali Koç’un bu açıklamaları Fanatik Gazetesi’nde yer almıştı.. Fanatik Gazetesi’nin sahibi ise Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören..

Sonuç mu ?

Fanatik Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Naci Ülgen kovuldu.

 “Hani basın hürdür sansür edilemez” sözü var ya, o söz, MİLLİYET’in sahibi Ali Naci Karacan, Hürriyet’in sahibi Erol Simavi, Cumhuriyet’in sahibi Yunus Nadi, Tercüman gazetesi sahibi Kemal Ilıcak döneminde geçerliydi.

Sürpriz mü? Değil.. Neden? Çünkü;        

Necil Ülgen uzun yıllardır Fanatik Gazetesi’nin genel yayın yönetmenliğini yapıyordu. Doğan Medya Grubu’nun Demirören Medya Grubu’na satılması sonrasında, Fanatik hariç tüm genel yayın yönetmenleri değişmişti. Doğan Medya döneminden kalan tek genel yayın yönetmeni Necil Ülgen kalmıştı. Ülgen, Doğan Medya’nın Demirören’e satılması sonrasında Yıldırım Demirören’e “Yayıncılığıma karıştırmam” demişti.

Sen “Yayıncılığıma karıştırmam” dersen diğerleri gibi olursun Naci Ülgen!

HAYDİ YALLAH!

…………………..

GARSONDU MÜŞAVİR OLDU

CHP Milletvekili Mahmut Tanal, en çalışkan vekiller arasında yer alır. Çok çalışan, çok yorulan, çok araştıran, halkı en çok bilgilendiren bir vekildir Tanal..

Dün, durdu durdu yine Turna’yı gözünden vurdu. Dedi ki;

 “TBMM başkanlığından İsmail Kahraman ayrılırken yakın ekibindekilere kıyak geçip müşavir yaptı. Hatta özel berberini meclis kadrosuna aldırdı. Binali bey de ondan geri kalmadı. Bazıları da şoförlerini istisnai kadrodan memur yaptılar. 657 sayılı kanunun ilgili maddesinde teknik elemanlar için kullanılan bu maddeyi keyfi olarak görev ve yetki suistimaline çevirdiler. KPSS ile alınması gereken göreve ileri yollarla memur alınıyor. Bu yolsuzluktur, liyakatsizliktir, kayırmadır. Kendi garsonunu müşavir yapan meclis başkanı Allah korusun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olursa kim bilir neler yapar. Giderayak kadrolaşmak görevi kötüye kullanmaktır.”  

Demek neymiş?                    

Zeynel Nar, TBMM lokantasında bundan sonra da müşavir unvanı ile garsonluğunu sürdürecek..

 “Tanrım tanrım tanrım Bana kuvvet ver.Bu aşka bu sevgiye Gücüm kalmadı.
Öyle bir vefasız yare düştüm ki.Merhamet bilmiyor sevmek bilmiyor.
Haykırdım yıllarca ona aşkımı Duymak istemiyor beni görmüyor

Aşk çemberi sarmış dört bir yanımı.Duymayan kalmadı bu feryadımı.Bu gidişle bu aşk beni öldürür.Kuluna bırakma sen al canımı.Tanrım senden başka kimim var benim
Şikâyet etmeye kime gideyim.Kuluna kul oldum severek taptım
Gel gör beni tanrım bak ne haldeyim”

   Selami Şahin’den dinlediniz..

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor