Hedef galibiyet merhaba 1.Lig

Seyhan Belediye Spor Kulübü Erkek Hentbol Takımı, Türkiye Hentbol 2. A Grubu Liginde 1903 Mardin Spor ile final grubuna kalma müsabakasına ev sahipliği yapacak. 10 Şubat 2019 Pazar günü, Yüreğir Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 14.00’da başlayacak.

Bu yıl ilk kez Erkekler 2. Ligi’ne katılan Seyhan Belediye Spor Kulübü, çok başarılı bir performans sergileyerek 1. Lig’e çıkma adına büyük bir özveri ve gayret gösteriyor.  Sezona alt yapıdan yetişen genç bir ekiple lige başlayan, bu hafta da, ligin iddialı takımlarından ve grup lideri olan 1903 Mardin Spor Hentbol takımını ağırlayacak olan Seyhan Belediye Spor Hentbol Takımı, final grubuna kalabilmek için bu maça çok sıkı bir şekilde hazırlandı.

Seyhan Belediyespor Kulübü Başkanı Kadir Özdemir yaptığı açıklada, hedeflerinin 1.Lig olduğuna dikkat çekerek, 1903 Mardinspor ile oynayacakları final maçını kazanmak istediklerini, Adanalıların tribünlere gelerek kendilerini yalnız bırakmamasını istedi.

Özdemir, “Biz takımımıza ve teknik ekibimize güveniyor, bu zor maraton da final grubuna kalma olarak adlandırdığımız maçta Adanalı sporseverlerin desteğine ihtiyacımız var. Tüm Adanalı sporseverleri hafta sonu oynanacak maça davet ediyor ve desteklerini bekliyoruz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor