HEMŞEHRİLERİ HALUK LEVENT’İN ‘YILIN ADAMI’ OLMASINI İSTİYOR

BÖLGE’ye konuşan vatandaşlar, Haluk Levent’i yılın adamı olarak önermesini takdirle karşıladıklarını söylerken, bazı vatandaşlar da “Haluk Levent yılın değil, yaşadığı yüzyılın en yardım sever adamı” diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.

RÖPORTAJ: YENER EKİNCİ

ADANA (BÖLGE) – BÖLGE Gazetesi’nin başlattığı  Adanalı sanatçı Haluk Levent’in ‘YILIN ADAMI’ olarak seçilmesine hemşehrileri büyük destek verdi.

Kurduğu AHBAP’ın yardıma muhtaç  insanlara yaptığı yardımların çok önemli olduğunu belirtken vatandaşlar, orman yangınlarının söndürülmesi amacıyla uçak kiralamasının da gönüllerde taht kurduğunu söyleyen Adanalılar “Haluk Levent Yılın Adamı olmayı hak etti” diye konuştular.

Haluk Levent’in Yılın Adamı olarak ilan edilmesini hak ettiğini ve BÖLGE Gazetesinin bu talebini yerinde bulduklarını da kaydeden vatandaşlar, görüşlerini şöyle ifade ettiler:

Necati ULAŞTIRICI:  Anadolu kültür hazinesinin birleştirici ve dönüştürücü birikimini, AHBAP çatısı altında çağdaş bilgi ve teknolojinin olanaklarıyla geliştirerek; dayanışma, paylaşım ve sevgi üzerinden, aidiyete dayalı değerler sistemi içerisinde çalışıyor. Keşke her sanatçımız Haluk Levent gibi olsa. Bence yılın değil, yaşadığı yüzyılın adamı ilan edilmeli.

Mehmet Emre ÇİL: Gazetenizin başlattığı kampanyayı destekliyor, amacına ulaşması için bir Haluk Levent hayranı olarak, elimden gelen gayreti sergileyeceğim çalışmalara başlıyorum. Kampanyanın duyurusunu ne kadar yaygınlaştırırsa, o kadar kısa bir sürede olumlu sonuç alabiliriz diye düşünüyorum. Bu çerçevede, Bölge Gazetesi’ne de kimsenin düşünmediğini düşündüğü için teşekkür ediyorum. 

Remzi ÇOBAN: Bir yere bağış yapmak istediğim zaman elim hiçbir kuruma gitmiyor, bir tek AHBAP içime siniyor. Haluk Levent ve ekibini güvenilir olduklarına inanıyorum. Twitter paylaşımlarının etkisi büyük. Canla başla çalışan Haluk Levent yılın adamı ilan edilmekle kalmamalı, Adana’da adı bir cadde veya bulvara da verilmeli.

Serdar PULİ: Hemşerisi olmaktan gurur duyduğum bir isim kendisi. Çalışmalarını yakından takip ediyor ve elimden geldiğince de destek olmaya çalışıyorum. Yardımsever kimliğini, diğer sanatçılar da örnek almalı. Yolu açık olsun. Her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Bölge Gazetesi’nin başlattığı kampanya son derece isabetli olmuş. Ben de bu kampanyaya katılıyor ve Levent’in hak ettiği unvana kavuşması için yayınlarınız sosyal medya hesaplarımda paylaşıyorum.

Asım AŞKIN: AHBAP Platformunu detaylı araştırmıştım. Hiçbir siyasi kesimden, devlet kurumundan, gösteriş peşinde olup her yerde yaptıklarını dile getiren burjuvadan destek almadan, çoğunlukla gönüllü öğrencilerden ve gizliden maddi yardımda bulunan hayırseverlerden oluşuyor. Başlarında ki isim olan Haluk Levent, belki de binlerce kişinin hayatına olumlu etki etmiştir. Kendisini ailece çok seviyoruz. Her zaman olduğu gibi, başlattığınız kampanya kapsamında da destekçisiyiz.

Fırat AYDINGÜLÜ: Haluk Levent’in, yardım amaçlı yeleğini satarak başladığı yardım kampanyası, AHBAP ismiyle şu an ülkenin her ilinde bulunuyor. Hatta büyük ilçelerde bile var. Gerçek anlamda mağdurlara, hastalara ve yardıma muhtaç insanlara ulaşılıp destek olunuyor. Gurur verici bir tablo. Haluk Levent’i seviyor ve yılın adamı seçilmesi için bir vatandaş olarak tam destek veriyorum.

Nazlı Boz SAATÇİ: Haluk Levent önderliğinde ki AHBAP’ı, samimiyetlerinden şüphe duyurmayan pozitif oluşum olarak değerlendiriyorum. Levent faktörüyle Türkiye adına ümit verici bir sivil yardım örgütleşmesi. İmkansızlıktan dolayı intihar eden öğrenciden çok etkilenip, başka öğrenciler aynı duruma düşmesin, burs verilen öğrenci sayımızı artıralım çağrısı üzerine bağışta bulunmuştum ve yardımım yerine gittiğine inanıyorum. Levent gibi biri, yılın adamı seçilmez de ne yapılır?

Duran GENÇ:  Bağışın nereye gittiğini bilmediğim bir kuruluşa yardım etmektense, Haluk Levent aracılığıyla insanlara daha fazla destek olunabileceğini düşünüyorum. Muhtaç insanların yanında yer alan değerli hemşehrimizin yanındayız. Gönüllerimizde yılın değil yüzyılın adamı kendisi. Onu çok seviyor ve çalışmalarında başarılarının devamını diliyoruz. 

Bayram ÖZERENLER: Haluk Levent tek kelimeyle bir efsanedir. Adana’nın yetiştirdiği değerlerden biri olarak görüyorum kendisini. İftihar ediyoruz. Aynı şekilde gazetenizi de yıllardan beri ilgiyle takip ediyorum. Bana göre böyle bir kampanya başlatmakta biraz geç kaldınız. Daha önceden yapmalıydınız. Buna karşılık yayınlarınızdan olumlu bir sonuç elde edeceğinizi düşünüyorum. Çünkü halk da böyle istiyor.

Mahmut YAPICI: Yerinde ve çok doğru düşünülmüş bir kampanya. Haluk Levent’e vefa borcunun en anlamlı bir şekilde ödenmesi için bir fırsat bence. Bir vatandaş olarak kampanyaya katılıyor ve tam destek veriyorum. İlgili ve yetkili makamlar yayınlarınızı dikkate alarak gerekeni bir an evvel yapmalılar. Haluk Levent’i çok seviyor ve yılın adamı ilan edilmesinin ona ayrı bir azim ve şevk kazandıracağına inanıyorum.

Süleyman AKSAÇ: İşletmelerin kapandığı pandemi sürecinde, işsiz kalanlara veya ücretsiz izne ayrılmak zorunda kalanlara büyük bir destek sağladıklarına şahit oldum. Allah kendisinden razı olsun. Sitelerinde gayet şeffaf şekilde yürütülen hesap hareketleri ve icraatlar ile akıllarda soru işareti bırakmıyorlar. Yılın adamı olmayı ziyadesiyle hak eden bir isim. Kampanyaya ben de katılıyorum.  

İsmail İLKAY: Hala güzel insanlar olduğuna inanmamı sağlayan biridir kendisi. İyi ki var.  Şarkılarına hayran olduğum, belki de ilk onun konserlerine gittiğim güzel insan Haluk Levent… İyi ki atmış o iyilik tohumunu insanların kalbine. Başlattığı yardımlar örnek oluyor ve iyilikte rekabet ortamı oluşturuyor. Bu kadar önemli bir isim Haluk Levent… Zaten kendisi her yılın adamı. Bunu ilan etseler ne olur, etmeseler ne olur?  

Cengizhan SIZLI: Helikopter kiraladıklarını öğrenince gözlerim doldu. Yangınları uzaktan izleyen biri olarak, gönül rahatlığıyla, imkanlarım ölçüsünde bir miktar bağış yaptım derneğine. Kendi göbeğini kendi kesen, iyi niyetli insanlardan başka bir şeye ihtiyacı olmayan Haluk Levent ve AHBAP oluşumuna teşekkür ediyorum. Yüreğini ortaya koyan bu güzel insan için yapılacak her şeye biz de yüreğimizi koyuyoruz.

Hakan TOPÇU: Bölge gazetesine bu kampanya için teşekkür ediyorum. İnanın Haluk Levent için bir şeyler yapılmalı diye düşünürken böyle bir istekle karşılaştım. Kendisi tabii ki yılın adamı ilan edilmeli. Daha fazlasını da hak ediyor. Onun gibi insanlara gerçekten çok ihtiyacımız var. Hemşehrim olduğu için söylemiyorum bunları. Gerçek bir insan olduğu için her türlü takdiri hak ediyor. Allah onun ve onun gibilerin yokluğunu vermesin. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor