Hoşgeldin Ramazan-ı şerif

Ali AKILLI

On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına hoşgeldin diyoruz.

Müslümanlar açısından son derece önemli olan bu mübarek Ramazan ayına ulaşmanın mutulluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Güzelliğin, birliğin ve beraberliğin içerisinde olduğu Ramazan-ı Şerif’inizin mübarek olmasını diliyorum. Edeceğiniz samimi tevbelerle Allah’a geri döneceğiniz, Allah’a yaklaşmanızı sağlayan Ramazan ayınızı en içten dileklerimle kutluyorum…

Toplum olarak, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunluk kazandığı Ramazan ayına ulaşmanın sevnicini hep birlikte yaşıyoruz..

Ramazan ayı manevi değerlerimizin güçlenmesi, önümüzde var olan iyilik ve insani duyguları hayata geçirmek için önemli bir fırsattır..

Ramazan, Müslüman alemi için önemi büyük olan mübarek bir aydır.

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni içinde bulunduran on bir ayın sultanı Ramazan ayı sabırla tutulan orucuyla, akşam ezanın okunmasıyla başlayan iftarıyla, yokuslların ihtiyaçlarını gidermesi için verilen fitre ve zekatıyla ibadetlerle dolu bir aydır..

Bu ibadetler dolayısıyla Ramazan-ı Şerif, ayların en bereketlisidir.

Mübarem Ramazan ayı, müslümanlar için el ele vermek, kaynaşmak ve birlikte olmak için bir vesiledir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Adanalılar olmak üzere tüm Türkiye ve İslam aleminin mübarek Ramazan-ı Şerifleri’nin hayırlara vesile olmasını diler, tutulan oruçların, yapılan ibadetlerin kabul olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim…

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor