Hülya Erdem, Şiddetle Mücadele Çalıştayı’na katıldı

(HABER MERKEZİ)-25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında, İzmit Belediyesi tarafından Aile İçi Şiddeti Önleme Çalıştayı düzenlendi. Kadına yönelik politikalar ve çalışmalarla ilgili iyi uygulama örneklerinin de incelendiği çalıştaya, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem de katıldı.

İzmit Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında Aile İçi Şiddeti Önleme Çalıştayı düzenledi. Çalıştayda, aile içi şiddet, kadına yönelik şiddetle mücadele, kadınlara yönelik politika ve çalışmalar iyi uygulama örnekleriyle ele alındı.

Başkan Erdem, “Kadınların Gücünü Her yerde Göstereceğiz”

Türkiye’de şiddet kadınların kaderi değildir diyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Şiddet gören kadınlar yalnız değillerdir. Şiddetsiz bir toplum, bir belde, bir mahalle kurabiliriz. Karar mekanizmalarında kadın olduğunda neler yapılabileceğine ben Ceyhan’da gördüm. Oldukça faydalı geçen bu çalıştayda yer almaktan gurur duyuyorum. Kadınlarımızın gücünü her yerde göstereceğiz. Ev sahipliği yapan Fatma Kaplan Hürriyete teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor