İl Başkanı Avcı’dan ÇGC’ye ‘Hayırlı olsun’ ziyareti

(HABER MERKEZİ)-MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Yurdusevimli ve Çukurova Belediye MHP’li Meclis Üyesi Osman Emir ile birlikte ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve Yönetim Kuruluna ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

HEPİMİZİN ORTAK PAYDASI ADANA OLMALI

MHP İl Başkanı Avcı,  Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Sosyal Tesislerindeki ziyarette, “Yeni yönetiminizi kutluyorum. Basınımızı, sizleri izliyor, eleştirilerinize kulak veriyoruz. Kurumsal olarak yansıttığınız tarafsız duruşunuzdan ötürü sizleri ayrıca kutluyorum. Her kurum ve düşünceye aynı mesafede yaklaşmanız bizi mutlu ediyor. Bizler sizlerin eleştirilerinizden olumlu sonuçlar çıkarıyor, daha iyi hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz” açıklamasını yaptı.

ÇGC Başkanı Esendemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte uzun süre sohbet eden İl Başkanı Avcı, “Adana şu anda sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Seçimlerin üzerinden bir yıl geçti, Adana’da yerel hizmet noktasında bir hamle yok ve bundan üzüntü duyuyoruz. Bu konuda biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Adana için ne gerekiyorsa biz orada oluruz ve gereken desteği hep verdik, veririz. Hepimizin ortak paydası Adana olmalı dedi.

ESENDEMİR: ADANA İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLEMELİYİZ

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de daha yaşanabilir bir Adana için çaba sarf ettiklerini belirterek, şunları kaydetti; “Türkiye’de ortasından bu kadar güzel bir nehir geçen, sulama kanalları, bereketli toprakları, sanayisi ve kültürüyle bu denli güçlü başka bir şehir yok. Avrupa’da küçük kanallar dahi çok güzel değerlendiriliyor, turizme kazandırılıyor örnekleri çok. Biz Adana’da, Seyhan Nehri’ni canlandırmalıyız. Eskişehir’de küçücük bir Porsuk Çayı var, çok güzel değerlendirilmiş, bizde kocaman nehir var, maalesef kıymetini bilemiyoruz. Su akıp gidiyor biz bakıyoruz. Nehrin ve sulama kanallarının ulaşım ve turizm için değerlendirilmesi kentimize değer katacaktır. Öte yandan Adana’nın İstiklal Madalyası alması için daha önceleri meclise önergeler veren Milletvekillerimiz var. Mevzu bahis Adana ise, bütün siyasi partilerin Adana Milletvekilleri, biraraya gelerek, bu kent için taşın altına elini koymalı. Biz birlik ve beraberlik sergilersek bu kent için yapamayacağımız şey yok.”  

 MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı,  beraberinde İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Yurdusevimli ve Çukurova Belediye MHP’li Meclis Üyesi Osman Emir’in katıldığı ziyarette, ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, ÇGC Başkan Vekili Mustafa Özke, Başkan Yardımcıları A.Engin Kanber, Yasemin Atasoy,  ÇGC Genel Sekreteri Sefa Saygıdeğer,  Mali Sekreter Murat Yonat, Yönetim Kurulu Üyeleri Vahap Ünkat, Mustafa Akköse, Jale Karaşahinoğlu hazır bulundu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor