İMO’da görev dağılımı

(HABER MERKEZİ) – Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi’nin, 22 – 23 Şubat 2020 tarihlerinde yapılan 23. Dönem Olağan Genel Kurulunda seçilen Yönetim Kurulu üyeleri, düzenledikleri ilk toplantıda görev dağılımı yaptı.

Hasan Aksungur Şube Başkanlığı görevini üstlendi. Leyla Tan’ın Sekreter Üye, Mazlum Sevincek’in Sayman Üye olarak belirlendiği toplantıda Sedat Yıldırım, Ahmet Berdan Dinçyürek, Onur Batmaz ve Ahmet Uncu Yönetim Kurulu üyeleri olarak yer aldı.

İMO Adana Şube Yönetim Kurulu yedek üyeleri ise Orkun Orkun, Uğur Can Doğan, Emine Bolat, Feridun Kara, Melike Durmaz, Cenk Akdöner ve Fuat Özbilen’den oluştu.

BİLİM VE TEKNİĞİN YOL GÖSTERİCİLİĞİNDE ÇALIŞILICAK

23. Dönem Yönetim Kurulu; deprem, imar, ulaşım, riskli yapı süreçleri gibi mesleklerini yakından ilgilendiren konularda kapsamlı çalışma yürütmek, kent sorunlarının çözümü doğrultusunda bilim ve tekniğin yol göstericiliğinde araştırmalar yapmak, bu araştırmaların, önerilerin geniş kesimlere ulaşmasını sağlamak üzere çalışmalarını programlamaya başladı.

ALTERNATİF ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KAMUOYUYLA PAYLAŞILACAK

İMO Adana Şube Başkanlığı görevini üstlenen Hasan Aksungur, önceki dönem sorumluluk üstlenmiş olan Şube Başkanı Zekeriya Turanbayburt ve Yönetim Kuruluna çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Meslek alanlarındaki sorunlara etkin çözüm üretmenin beraberinde kente dair sorunlara hassasiyetle eğileceklerini ifade eden Aksungur; “23. Dönemde çalışma yürütmek üzere seçilen Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte üzerimize ne düşüyorsa bunu yerine getirmeye hazırız. Meslektaşlarımız arasında dayanışmayı geliştirmeye, üyelerimizin mesleki sorunları, mesleki eğitimleri konusunda çalışma sürdürmeye her dönem de olduğu devam edeceğiz. Kentimizdeki yanlış ve gereksiz yatırımların karşısında olmak, doğru projeleri ve yatırımları desteklemek;  kendi önermelerimizi geliştirip arkasında durmak önemli düsturumuz olacaktır. İtiraz etmekle yetinmeyeceğiz aynı zamanda alternatif çözüm önerilerimizi kamuoyuyla paylaşacağız. Ülkenin ve halkın en genel çıkarları doğrultusunda çalışmayı esas alacağız” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor