İş güvenliği uzmanları dayanışma yemeğinde

Sosyal medyada etkin olan Avrasya İş Sağlığı ve Güvenliği Platformu’nun düzenlediği etkinlikte, Adana’da görev yapan iş güvenliği uzmanları, Ramazan ayının son iftarında, aynı sofrada bir araya geldi.

HABER: Yener EKİNCİ

ADANA (BÖLGE)-Adana’da görev yapan iş güvenliği uzmanları, Ramazan ayının son iftarında, aynı sofrada bir araya geldi. Sosyal medyada etkin olan Avrasya İş Sağlığı ve Güvenliği Platformu’nun düzenlediği program, Şehzade Restoran’da gerçekleşti. Etkinliğe, Başkent Hastaneleri; İş Güvenliği Uzmanı Mehmet Fatih Özen, Altınkoza Tıp Merkezi; İş Güvenliği Uzmanı Cem Taktakoğlu, Köksal Hırdavat Genel Müdürü; İş Güvenliği Uzmanı Necati Ulaştırıcı, Emekli Baş İş Müfettişi Haydar Kaçmaz, İSG- SEN Genel Başkanı İrfan Sayar ile OSGB sahipleri gibi sektörün önde gelen temsilciler katıldı.

‘MESLEKİ SORUNLARIMIZI KONUŞARAK ÇÖZECEĞİZ’

Etkinliğin organizatörlüğünü üstlenen Necati Ulaştırıcı; her yıl geleneksel hale getirilen iftar yemeklerinin birlik, beraberlik ve dayanışmaya da vesile olduğunu dile getirerek, ‘’Sık sık bir araya gelmeye özen göstereceğiz. Mesleki sorunlarımızı, meslektaşlarımızla diyalog halinde, konuşup tartışarak aşacağız. Bu vesile ile iş güvenliği uzmanları olarak bütün hemşehrilerimizin bayramlarını da kutluyoruz’’ dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor