İYİ KADINLAR KOZANDA ESNAFI DİNLEDİ

(HABER MERKEZİ)-İYİ Parti Adana Kadın Politikaları İl Başkanı Çiğdem Akça ve yönetim kurulu üyeleri Ceyhan ilçe Kadın Politikaları Başkanı Nazife Güven ve Yönetim kurulu ziyaretinden sonra, Kozan İlçesi Kadın Politikaları Başkanı Gülseren Sevimli ve yönetim kurulunu ziyaret ettiler. Kozan da büyük sevinçle karşılaşan il yöneticileri, parti içi eğitim toplantısında İYİ PARTİ Kadın, Çocuk ve Aile Politikasına değindiler. 

Adana Kadın Politikaları Başkanı Çiğdem Akça, Etkin dinleme ve etkili iletişim nasıl olmalı, esnaf ziyaretleri ve ev toplantılarında değinilecek konular, ortak dil oluşturma ve genel başkanın konuşmalarının takibi ile sosyal medyanın aktif kullanılması konularına değindi.

Kozan ilçe Kadın Politikaları Başkanı Gülseren Sevimi öncülüğünde esnafla bir araya gelen Başkan Çiğdem Akça ve il yöneticileri, Kozan Ekspres Gazetesini ziyaretinin sonrasında, kuyumcu, fotoğrafcı, emlakçı, tuhafiye, tekel büfe, bakkal ve çarşı esnafına hayırlı işler temennisiyle sorunlarını ve beklentilerini dinleyip not aldılar. 

Adana Kadın Politikaları Başkanı Çiğdem Akça esnafa, “Bu bilgiler raporlanarak genel merkeze ulaştırılacak ve genel başkanımıza sunulacaktır. Partimizin önceliği önce milletin refahı ve kaliteli yaşamıdır, siyaset bunu sağlamakla yükümlüdür. İnşallah İYİ Parti iktidarında hakta, sözde milletin olacaktır “dedi.

Ziyarette Çiğdem Akça ya başkan yardımcıları Rengin Yücel, Gönül Tolan, Ayşe Efe, Nurgül Şanlı, Sermin Akkuş, Nezihe Kurluk , Gönül Güllü eşlik ettiler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor