İYİ Parti’ye Yüreğir’de yoğun katılım

HABER: AYŞE TOPAK

(HABER MERKEZİ)-İYİ Parti Yüreğir’de vatandaşın tercih ettiği siyasi parti olarak dikkatleri üzerinde toplamaya başladı. İYİ Parti Yüreğir İlçe teşkilatının düzenlediği üye kayıt törenine Genel Başkan Meral Akşener’in telefon görüşmesi damga vurdu.

İYİ Parti’nin Yüreğir Yunus Emre Mahallesinde düzenlediği üye kayıt törenine telefon ile katılarak vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür eden Genel Başkan Meral Akşener, “Adanalı hemşerilerimizin partimize verdiği destek bizleri mutlu etmiştir. Sizlerin verdiği bu desteği hiçbir zaman unutmayacağız. Partimizin İl ve İlçe teşkilatlarına çalışmalarında başarılar dilerim.” Dedi.

Üye kayıt töreninde konuşan İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Yüreğirlilerin partilerine verdiği destekten dolayı şunları söyledi.” Ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılar ortadadır. Bu sistem yürümüyor. Biz İYİ Parti olarak güçlendirilmiş Parlementer sistemden yanayız. Bizim amacımız halkımızın rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamlarını idame ettirmelerine yardımcı olmaktır. Sizlerin sıkıntılarını yakından biliyoruz ve İYİ Partinin iktidarında sizlerin sıkıntılarını çözmek için gerekli tüm çalışmalar yapılacaktır.”

Boyvadaoğlu konuşmasını devamında, hiçbir sınıf ayrımı yapılmadan eşit bir şekilde hizmet vereceklerinin altını çizerek şöyle konuştu. “İYİ Parti olarak halkımızın desteği ile Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yaparak, halkımızın tüm sorunlarını çözeceğiz. Halkımızın bize olan güvenine layık olmak için çaba göstereceğiz. Yüreğir halkına bize verdiği bu destekten dolayı mutluyuz. Yüreğirlilere teşekkür ederim.”

Yunus Emre Mahallesinde düzenlenen üye kayıt törenine İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Yüreğir İlçe Başkanı Enis Akyürek, İl ve İlçe yöneticileri, İl ve İlçe Gençlik Kolları Başkan ve yöneticileri, İYİ Parti Belediye Meclis Üyeleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor