“İZMİR’DEN 3 PUANLA DÖNECEĞİZ”

Adana Demirspor bugün saat 19.00’da İzmir’de Altay ile karşı karşıya gelecek. Mavi-Lacivertli futbolcular Pa Dibba’nın doğum gününde birlik mesajı vererek, “İzmir’de Altay’ı yenip Adana’ya 3 puanla döneceğiz” dediler.

Adana Demirspor Altay maçı hazırlıklarını tamamlayarak İzmir’e giderek maç saatini beklemeye başladılar. Bu maça çok iyi hazırlandıklarını belirten teknik direktör Ümit Özat, “4 maçta kazanılan 8 puanın iyi olacağına inanıyorum. Yolumuz doğru iki maçı içerde kazanıp dışarıdan da 1’er puan getirebilirdik. Bolu maçının hiçbir izahı yok. Adanaspor maçında gösterilen 9 sarı kart ve kaçırdığımız pozisyonlar var. Ben camiamıza şöyle seslenmek istiyorum. Yeter ki içten parçalanmayalım. 26 yıl boyunca niye şampiyon olamadığımızı irdelersek, o zaman doğru yola gideriz. Bu sadece 1-2 yıllık konu değil. Hep bir doyumsuzluk, hep bir yetinmemezlik, 2 atıyorsun niye 4 olmadı, 6 olsun, 4’lü oynarsın niye 3’lü oynamıyorsun. Böyle bir şey yok. Önümüzde zorlu bir Altay maçı var. Oradan  3 puanla dönmek istiyoruz. Futbolcularım oldukça istekli ve hırslılar. Milli arada da karşılaştığımız Gaziantep FK maçında da yeni katılan futbolcuları görme fırsatı buldum. İnşallah onların da katkısıyla İzmir’den Adana’ya mutlu döneceğiz. Bunu yapacak gücümüz ve inancımız da var” diye konuştu.

Bu arada Altay-Adana Demirspor maçını Antalya bölgesi hakemi Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Öğretmenoğlu’nun yardımcılıklarını ise Kemal Mavi ve Mehmet Emin Tuğral yapacak. Mustafa Öğretmenoğlu bugüne kadar Adana Demirspor’un 11 maçını yönetti. Mavi-Lacivertliler bu karşılaşmalarda 5 galibiyet alırken, 3 kez berabere kalıp 3 kez de mağlup oldu.  (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor