KADER, genel kurulunu yaptı

HABER: Güleser KELEŞ

ADANA (BÖLGE)-KADER Adana Şube  Derneği 11. Kurul Genel toplantısı Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezinde üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Divan Başkanlığını  Melek Kurt, Katip üyeliklerine ise Ayşegül Aygül ve Fatma Diber’in seçildiği Kurul,saygı Duruşu ve istiklal Marşı’nın ardından mevcut Başkan Elife Müftüoğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı.

Müftüoğlu yaptığı konuşmasında  2018-2019 yılı seçimlerinden dolayı çok yoğun bir süreçten geçtiklerini belirterek, Genel seçimler ile Adana Kader Şubesi üyeleri olan CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Burhanettin Bulut,Müzeyyen Şevkin ve HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları ve yine Siirt’ten Milletvekili seçilen Meral Danış Beştaş’ın Milletvekili seçilmelerinin onur verici olduğunu kaydetti.

 31 Mart Yerel seçimlerinde ise yine KADER Adana Şubesi olarak  bir ilki gerçekleştirerek Adana ve çevresindeki yaklaşık 100’e yakın  muhtar adayları arasında  bir wapsap gurubu oluşturarak bir birleriyle fikir alış verişinde bulunmalarını sağladıklarını ifade eden Başkan Müftüoğlu,Toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda  mahallerde toplantılar yaparak eğitimler verdiklerini ve bu toplantıların devam edeceğini söyledi.

 Başkan Elife Müfütoğlu’bir kez daha üyelerinin  desteğini alarak 2. dönemde de Başkan s seçildi.

KADAER Derneği Adana Şubesi Şu isimlerden oluştu: Yönetim Kurulu Asil Üyeler;Elife Müftüoğlu,Funda Buyruk,Oya Tekin,Arzu Kılçık,Kevser Karakaş,Saadet Köse,Zuhal Özbelli, Denetim Asil Üyeler;Nesrin Göçhan,Yaşiya Taş,Rabiye Okel,Asil Yedek Üyeler;Halime Ünal,Zeynep Bektaş,Sevilay Gözüküçük,Serab Göker,Mine Donma,Ebru Yılmaz, Özgül Seven Denetleme Yedek Üyeler Nejla Başkan,Esin Serpil Özkuyumcu, Rabiye Cingözer

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor