Kadir Aydar’dan Regaip Kandili mesajı

ADANA (BÖLGE)-Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Regaip Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

 Mübarek Regaip Kandili’nin rahmetin, bereketin ve mağfiretin ve üç ayların manevi ikliminin habercisi oduğunu vurgulayan Başkan Aydar; bu aylarda sevgi, saygı ve yardımlaşma duygularının doruğa ulaştığına dikkat çekti.

“İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu ayların toplumumuzda var olan iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceğine inanıyorum” diyen  Başkan Aydar ; Regaip Kandili’nin bizlere sunduğu düşünme fırsatını kullanarak toplum olarak birbirimize kenetlenip, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Kardeşlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye, birlik ve beraberliğimizi korumaya gayret göstermeliyiz” dedi.

 Başkan Aydar mesajında; “Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması; tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi; birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle,  milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.  Kutlu Regaip Kandili’nin size, sevdiklerinize hayırlar getirmesini diliyorum. Dualarınızda yer bulmak dileği ile hayırlı kandiller ” ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor