KAFTANCIOĞLU DOĞRU SÖYLÜYOR

Dönemin Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ kozmik odaya girilmemesi için çok direnmişti.. Hatta yanına Genel Kurmay Başkan Yardımcısını da alarak, bizzat sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmüş, bunun vahim sonuçlar doğurabileceğini söylemişti.. Ne var ki, tüm uyarılar dikkate alınmamış, FETÖ’cü savcılar, kozmik odaya girmiş, bütün belgelerin  veri kopyaları alınmıştı. Bu, ülkenin gizli sırlarının dış güçlerin eline geçmesi halinde, hayati önem taşıyacaktı.. Dış güçlerin eline geçti mi bilmiyoruz.. Geçmişse vahim!

Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ülkeyi güç durumda bırakacak sırları var mı ? Olmaması gerek.. Olsa olsa, uygulamalardaki yanlışlıklar, ya da başarılar olur..

Peki neden, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait verilerin kopyalarının seçilmiş bir Belediye Başkanı’na verilmesi ya da verilmesinin engellenmesi bu kadar büyük mesele haline getirildi.. Ülkenin değil de, birilerinin beka meselesi mi?

Bakın, konuyla ilgili CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ne diyor?

“İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde devletin hangi gizli bilgisi olabilir? FETÖ taktiklerini demek ki en iyi sayın cumhurbaşkanı biliyor. Biz, bu taktikler nelerdir, bilmeyiz. Devletin kozmik odalarına biz girmedik. İBB’de nasıl bir sır var ki? İBB’de kozmik oda var da bizim mi haberimiz yok? Kozmik odaları FETÖ’ye zamanında kim açtı? İBB’de geçmişte olan aksaklıklar, geçtiğimiz zaman diliminde yapılanlar nelerdir, İBB Başkanı bunları bilmek zorundadır. Ekrem beyin, başkan olması halinde, orada neler yaşandığını öğrenmek istemesinden, neden bu kadar korkuyorlar. Vatandaşın haklarının korunmasıdır bu. Veri kopyalama diyorlar… Peki, 31 Mart’ta seçim iptal edilmesi için, kişisel verilerin korunması kanununa rağmen, Sağlık Bakanlığı’ndan, sağlık verilerini alıp, binlerce insanı deşifre ettiler. Bu kadar hassas ise, sağlık bilgileri deşifre edilen onlarca insan var. İşte kanuna aykırılık budur.”

Gerçekten çelişkiler içerisindeyiz.. Ülkenin kozmik odasına girilecek, gizli belgeler ele geçirilecek beka meselesi olmayacak.. Ama İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlere yönelik belgelerinin, o gün için seçilmiş sayılan ve seçimi kazandığına ilişkin Belediye Başkanlığı mazbatasını alan sayın Ekrem İmamoğlu’na verilmesi Beka sorunu olacak.. Yapmayın.. Aklımızla alay etmeyin..

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

BU GENCİ İNTİHARA KİM SÜRÜKLEDİ ? 

Adı Yusuf Zengin.. İstanbul Havalimanı’nda özel güvenlik hizmeti sunan özel bir kuruluşta güvenlikçi olarak çalışıyordu.  Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıydı.. Kürt kökenliydi.. Nedendir bilinmez, sürekli düşünüyordu, zaman zaman da ağlıyordu.. Derdi nedir bilinmiyordu.. Sonra kendini terminalin en yüksek yerinden boşluğa bıraktı.. İnsanlar koşuşuyordu ama çok geç kalmışlardı. Cansız bedeni yerde kanlar içindeydi..

Polis araştırma yaptı.. Sosyal medya hesabına baktı.. Bir fotoğraf vardı, gözleri buğulu.. Ya ağlamıştı, ya da ağlamak üzereydi fotoğrafta.. Altında da bir yazı vardı.. İşte o fotoğraf ve işte o yazı;

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor