Kanoculardan Vali Elban’a ziyaret

Adana’da kamp faaliyetinde bulunan Kano Milli Takım Sporcuları Göktürk Korkmaz, Mehmet Ali Duman, Merve Hilal Acar ve Hilal Şimşek, Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, Antrenör Öztürk Kuru, Türkiye Kano Federasyonu Başkan Danışmanı Lütfi Tolga Çelik, TOHM Adana İl Koordinatörü Mehmet Çekem ve Türkiye Kano Federasyonu İl Temsilcisi Harun Akıllı; Vali Süleyman Elban’ı ziyaret etti.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde kamp yapan Kano Milli Takımı’nın faaliyetleri hakkında bilgiler alan Vali Elban, Adana’nın elverişli iklimi, kano ve kürek spor branşlarında ulusal ve uluslararası spor faaliyetlerine uygun alt yapısıyla öne çıkan bir il olduğunu belirtti.

Avrupa standartlarındaki tesisleriyle sporun her dalının Adana’da gerçekleştirilebileceğine ve bu sayede kentin spor turizmine önemli bir ivme kazandırılabileceğine vurgu yapan Vali Elban, “Kano Milli Takımı’mızı Adana’da ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Uluslararası arenada önemli başarılara imza atan takımımızın bundan sonra da milletimizin göğsünü kabartacağına yürekten inanıyoruz.” dedi.

Ziyaret, sportif faaliyetlere yönelik gerçekleştirilen çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor