Kaplan Altay’ı bekliyor

HABER: Uğur BAŞARAN

Adanaspor, 10 Şubat Pazar günü saat 16.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda karşılaşacağı Altay maçının hazırlıklarını önceki gün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Turuncu-Beyazlı ekip, Altay maçının hazırlıklarını yarın saat 11.30’da Osman Yereşen Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak.

GORAN KARACİC KATILMADI

Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Coşkun Demirbakan yönetiminde gerçekleşen antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman sıçrama ve çıkış çalışmasıyla devam etti. Turuncu-beyazlılar dar alanda yapılan çift kale maçlarla ve bireysel çalışmalarla günü tamamladı. Antrenmana sakatlığı bulunan Goran Karacic katılmazken, Digao, Enes ve Diniz takımdan ayrı düz koşu yaptı.

DEMİRBAKAN’DAN TARAFTARA ÇAĞRI

Adanaspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, “Hafta başından bu yana yaptığımız hazırlıklarda futbolcularımın istekli ve arzulu oluşları beni oldukça umutlandırdı. Yarın oynayacağımız Altay maçında taraftarlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteğiyle bu maçtan da 3 puan alarak üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Taraftarlarımızdan tek isteğimiz, maçın düdüğüyle birlikte son düdüğe kadar bizleri desteklemelerini ve bize güvenmelerini bekliyoruz. Altay karşısında alacağımız üç puan hem bizi daha çok rahatlatacak, hem de daha üst sıralar için umutlanmamızı sağlayacak” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor