KAPLAN, BODRUMSPOR’A BİLENİYOR

Adanaspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Bodrumspor maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Mustafa Kaplan yönetiminde Çatalan Tesisleri’nde devam ediyor.

Antrenmanda Mustafa Kaplan futbolcuları tek tek uyararak hatalarını gösteriyor. Bodrumspor maçına çok önem veren Mustafa Kaplan, “Bu maç bizim için çok önemli. Kazanmamız halinde ilerisi için umutlanacağız. Kaybetmeyi asla düşünmüyoruz. 10 günden beri futbolcularımla beraber bu maçın taktiğini uygularken bir yandan da psikolojik olarak hazırlanmaya çalışıyoruz. Futbolcularımın antrenmanlardaki performansından oldukça memnunum. Bu performanslarını maça da yansıtırlarsa oradan puan veya puanlar almamamız için bir neden yok, yeterki kendimizi maça verelim, motive olalım. Defanstaki arkadaşlarla da yaptıkları hataları birebir görüşerek anlattım, daha dikkatli olmaları konusunda uyardım. Tüm futbolcularımın kalitesi belli, bulundukları yeri hak etmiyorlar, daha yukarılarda olmamız gerekiyor” diye konuştu.

METEHAN ALTUNBAŞ AY-YILDIZLARI İPTEN ALDI

Adanaspor’da çok fazla forma şansı bulamasa da Ümit Milli Takımı’na (U21) çağrılan Metehan Altunbaş milli takımda fırtına gibi esiyor. Metehan, Slovenya ile oynanan özel maçta 71’de oyuna dahil oldu, 10 dakika sonra golünü atıp, Ay-Yıldızları ipten alan isim aldı. Metehan’ın bu formu Teknik Direktör Mustafa Kaplan’ı memnun ederken, bu haftaki Bodrumspor karşısında forma verip vermeyeceği de merak ediliyor. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor