KAPLAN, BODRUM’U GÖZÜNE KESTİRDİ

Adanaspor, 15 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 20.00’da kendi saha ve seyircisi önünde oyanyacağı Bodrumspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde devam etti. Antrenman öncesi bayramlaşma töreni gerçekleşitrildi. Antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı ve arzulu oldukları gözlendi.

Adanaspor, son iki haftada Eyüpspor karşısında aldığı galibiyet ve deplasmanda Gençlerbirliği karşısında alınan beraberlik takımdaki kötü enerjiyi atmış gözüküyor. Turuncu-Beyazlılar, 31 puanla averajla 16.sırada bulunuyor. Tuzlaspor da 31 puanla 15.sırada yer alırken, Manisa Futbol Kulübü 32 puanda, Ankara Keçiörengücü ile Astor Enerji Şanlıurfaspor 33’er puanda bulunuyor. Ümraniyespor’da 34 puanla bu takımların hemen üzerinde yer alıyor. Son 5 haftaya girildiği bu haftada Bitexen Giresunspor’un düsmesi kesinleşti. Altay’ın da 15 puanla 17.sırada yer alırken Adanaspor ve Tuzlaspor ile arasındaki puan farkı 16. Altay’ın bu hafta ve önümüzdeki hafta oynayacağı maçlardan alacağı sonuca göre düşüp düşmeyeceği kesinleşecek. Diğer 6 takımın mücadelesi bence son haftaya kadar sürecek gibi gözüküyor. Adanaspor, bu hafta ağırlayacağı Bodrum futbol Kulübü’nden alacağı galibiyetle ligde kalma şansını devam ettirmek için büyük avantaj yakalamış olacak.

Adanapor Başkanı Bayram Akgül de bayram mesajı yayınladı. Akgül mesajında şunları söyledi; “Sevgiyi, hoşgörüyü, birlik ve beraberlik gibi pek çok güzelliği içerisinde barındıran mübarek Ramazan ayını uğurlarken, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayrama daha ulaşmanın mutulluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel zamanlardır. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın ülkemize,milletimize, İslam alemine ve bütün insanılğa huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Birliğimizin, dirliğimizin, kardeşliğimiz daim olması temennisiyle tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi. Adanaspor-Bodrum Futbol Kulübü maçını Yasin Kol yönetecek. Kol’un yardımcılıklarını Oğuz Kağan çalışır ve Mahmut Gülle yaparken, Yücel Büyük de dördüncü hakem olarak görevlendirildi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor