Kaplan Bolu’ya bileniyor

Adanaspor, Spor Toto 1. Lig’in 23.haftasında deplasmanda Boluspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Osman Yereşen Tesisleri’nde gençlik gelişim sorumlusu Eyüp Arın yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra 2 gruba ayrılan futbolcular, kontrol ve pas çalışması yaptı.

Antrenmanın ana bölümünde dar alanda çalışma yapan turuncu-beyazlılar, 1 saat 20 dakika süren idmanı yarı sahada oynanan çift kale maçla tamamladı. Antrenman boyunca futbolcuların hırslı ve istekli oluşları gözden kaçmadı. Cumartesi günü karşılaşacağı Boluspor maçının ne kadar önemli olduğunu bilen futbolcular, bu maçtan mutlak puan ve puanlar alacaklarını söylediler.

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ile yollar ayrıldıktan sonra ilk antrenmanı antrenör Ali Asım Balkaya ile yapan, daha sonra ise nöbetçi teknik direktörlük görevini üstlenen Eyüp Arın ile çalışmalarını sürdüren futbolcular, “Eyüp hoca Adana’yı ve takımı tanıyan bir kişi. Hocamızla iyi işler yapmak istiyoruz” dediler. Eyüp Arın ise, “Konu Adanaspor olunca gerisi teferraut. Ben her zaman bu takımın bir emekçisiyim. Ne görev verilirse elimden gelenin en iyisini yapmak için buradayım. Adanaspor’u daha iyi yerlere getirebilmek için futbolcu kardeşlerimizle birlikte en iyi şekilde çalışıp taraftarlarımızı ve Adana’yı mutlu etmek istiyoruz” diye konuştu.

HABER: Uğur BAŞARAN

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor