KAPLAN FARK YEDİ

Turuncu-Beyazlılar, bu kez de evinde Ahlatçı Çorum Futbol Kulübü’ne 3-0 yenildi

 

 

 

STAD: Yeni Adana Stadyumu

HAKEMLER: Alper Akarsu (**), Serhat Sağır (**), Emre Doğu (**)

ADANASPOR: Ahmet Said Kıvanç (*), Mehmet Feyzi Yıldırım (*), Evren Korkmaz (*), Fatih Kurucuk (*), Ferhat Katipoğlu (*), Kubilay Aktaş (*) (Dk.68 Burhan Tuzun *), Dimitri Oberlin (*) (Dk.79 Eric Ayuk Mbu *), Abdoulaye Dabo (*), Metehan Altunbaş (*) (Dk.46 Hakkı Türker *), Check Diakite (*) (Dk.79 Harun Alpsoy *), Junior Fernandes (*)

AHLATÇI ÇORUM FK: Hasan Hüseyin Akınay (***), Zargo Toure (***), Erkan Kaş (***), Kerem Kalafat (***), Michael Ologo (***), Geraldo (***) (Dk.39 Eren Aydın **), Ozan Sol (***) (Dk.82 Ahmet ilhan Özek **), Ferhat Yazgan (***), Michal Nalepa (***) (Dk.82 Murat Yıldırım **) Atakan Akkaynak (***) (Dk.67 Gökhan Karadeniz **), Ahmet Sağat (***) (Dk.67 Thomas Verheijdt **)

GOLLER: Dk.20x Ozan Sol, Dk.29 Geraldo, Dk.54 Ahmet Sağat (Çorum Futbol Kulübü)

SARI KARTLAR: Mehmet Feyzi Yıldırım (Adanaspor), Michal Nalepa, Gökhan Karadeniz, Murat Yıldırım  (Çorum Futbol Kulübü)

 

Geçen hafta deplasmanda güçlü rakibi Bodrumspor’u 1-0 yenerek ilerisi için ümitlenen Adanaspor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Ahlatçı Çorum Futbol Kulübü karşısında hiçbir varlık gösteremeyerek 3-0 yenildi. İlk yarıda hiçbir varlık gösteremeyen Turuncu-Beyazlılar soyunma odasına 2-0 yenik gittiler. İkinci yarıda biraz atak gözükse de üçüncü golü de kalesinde görünce darmadağın oldular ve sahadan 3-0 gibi farklı mağlup oldu ve stada gelen taraftarları hayal kırıklığına uğratttılar.

MAÇTAN DAKİKALAR

Adanaspor maça hızlı başlasa da eline geçirdiği fırsatları değerlendiremedi ve oyunda 15.dakikadan sonra Çorumspor oyunda dengeyi sağladı.

4.dakikada Adanaspor’un geliştirdiği atakta Metehan Altunbaş’ın çektiğ şut kaleyi bulmadı.

10.dakikada Metehan Altunbaş bu sefer ofsayta yakalandı.

20.dakikada Çorum Futbol Kulübü’nün golü geldi. Gelişen konuk ekip atağında Geraldo’nun pasını çok iyi değerlendiren Ozan Sol, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

24.dakikada Adanaspor Dimitri Oberlin ile şansını denese de bundan yararlanamadı. 1 dakika sonra bu sefer Evren Korkmaz’ın çektiği şut dışarı çıkınca Adanaspor bu fırsatlardan yararlanamamış oldu.

29.dakikada Çorumspor 2-0 öne geçti. Ahmet Sağat’ın asistini çok iyi değerlendiren Geraldo bu sefer golü kaydeden isim oldu.

39.dakikada Çorumspor Teknik Direktörü oyuncu değişikliğine gitti. Bir gol bir asistle oynayan Geraldo oyundan çıkarken yerine Eren Aydın girdi.

45.dakikada Adanaspor atağında Metehan Altunbaş için ofsayt bayrağı kalktı ve bu da ilk yarının son pozisyonu oldu. Adanaspor soyunma odasına 2-0 mağlup olarak girdi.

İkinci yarıya Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Metehan Altunbaş oyundan çıkarırken yerine Hakkı Türker’i alarak başladı.

49.dakika ve 50.dakikada Adanaspor, Check Diakite ve Dibitri Oberlin ile gole yaklaşsa da bunlardan yararlanamadı.

Bu dakikadan sonra Adanaspor atakları daha fazla sıklaştı ardı ardına kazanılan korner atışlarından istediği golü bulamayan Turuncu-Beyazlılar, 54.dakikada kalesinde üçüncü golü gerdi. Gelişen Çorumspor atağında sonradan oyuna giren Eren Aydın’ın pasında topla buluşan Ahmet Sağa topu filelerle buluşturarak takımını 3-0 öne geçiren golü kaydetti.

67.dakikada Çorumspor’da iki oyuncu değişikliği birden yapıldı. Ahmet Sağat ve Atakan Akkaynak oyundan çıkarken, Thomas Verheijdt ve Gökhan Karadeniz oyuna girdiler.

68.dakikada Adanaspor’da da Kubilay Aktaş oyundan çıkarken Burhan Tuzun oyuna giren isim oldu.

70.dakikada Adanaspor bu sefer Check Diakite’yle gole yaklaşsa da bundan faydalanamadı.

79.dakikada Adanaspor’da Check Diakite ile Dimitri Oberlin oyundan çıkarlarken yerlerine Harun Alpsoy ve Eric Ayuk Mbu oyuna girdiler.

82.dakikada Çorumspor son oyuncu değişikliklerini Michal Nalepa ve Ozan Sol’un yerine Murat Yıldırım ve Ahmet İlhan Özek’i oyuna alarak yaptı. Bu dakikadan sonra Adanaspor’un farkı kapatma çabaları sonucu değiştirmedi ve maçta Çorumspor’un 3-0 galibiyetiyle sona erdi.(HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor