Kaplan harakiri yaptı: 1-0

Adanaspor, kendisi için hayati önem taşıyan maçta Ümraniyespor karşısında hiçbir varlık gösteremedi ve sahadan ilk yarıda yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrılarak küme düşme korkusunu daha fazla hissetmeye başladı.

Lige istediği gibi başlayamayan Turuncu-Beyazlı ekip rakibinin ataklarına ancak 34 dakikada dayanabildi. Bu dakikada gelişen Ümraniyespor atağında topla buluşan Glumac topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk yarıda Adanaspor’un beraberlik çabası sonucu değiştirmeye yetmeyince soyunca odasına 1-0 mağlup gidildi.

İkinci yarıya Turuncu-Beyazlı ekip ne kadar istekli başlasa da istediği gole bir türlü ulaşamadı. Bir de buna 62.dakikada Eren’in kırmızı kart görmesiyle takım iyice zorlandı.

Ümraniyespor Adanaspor’un 10 kişi kalmasından sonra daha rahat bir futbol oynayarak istediği sonuca ulaşmasını bildi ve sahadan 1-0 galip ayrılarak puanını 35’e çıkartarak play-off şansını devam ettirdi.

Ligde kalan 10 haftada daha zorlu bir sürece girecek olan Turuncu-Beyazlılarda kötü gidişe bir türlü dur denilemiyor. Bu kadar kötü sonuçların alınması ve Başkan Bayram Akgül’ün bir açıklama yapmaması taraftarları çileden çıkarıyor. Maça gelen taraftarlar maçtan sonra hayal kırıklığı ile evlerinin yolunu tutarken yönetim aleyhine tezahürat yaptılar. Adanaspor’da şimdi hafta sonu deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçı daha da kritik bir öneme sahip oldu. Turuncu-Beyazlı ekip 18 puanla 16.sırada bulunurken, kendisine en yakın rakip ise 21 puanlı Osmanlıspor var. Diğer rakipleri ise Altınordu 27, İstanbulspor 27, Giresunspor 28 puanı bulunuyor.

STAD: 5 Ocak Fatih Terim

HAKEMLER: Yiğit Arslan (**), Hüseyin Aylak (**), Burak Cansız (**)

ADANASPOR: İrfan Can (**), Ahmet (*) (Dk.76 Utuk ), Eren (**), Mehmet (**), Uğurcan (**), Bagayoka (**), Diop (**) (Dk.80 Hakna ?), Hakan (**), Canberk (**), Savaş (**) (Dk.46 Ronei **), Eze (**)

ÜMRANİYESPOR: Burak (**), Riad (**), Dk.82 Timur ?), Bahadır (**) (Dk.67 Gomis ), Akabueze (**), Gökhan (**), Serkan (**), Alaaddin (**), Gimbert (**) Dk.89 Mücahit ?), Glumac (***), Muhammed (**), Tarık (**)

GOL: Dk.34 Glumac (Ümraniyespor)

SARI KARTLAR: Diop, Hakan (Adanaspor), Gökhan, Glumac (Ümraniyespor)

KIRMIZI KART: Dk.62 Eren (Adanaspor)

(HABER: Uğur BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor