Kaplan işbaşı yaptı

TFF 1.Lig ekiplerinden Adanaspor, devre arası kamp çalışmalarına önceki akşam saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktörü Engin İpekoğlu yönetiminde hazırlıklarını Adana’da sürdürecek olan turuncu-beyazlı ekip, devre arası kamp hazırlıklarına start verdi.

Antrenman koşu ve kültür fizik hareketleriyle başladı. Daha sonra 2 gruba ayrılan futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde dar alanda pas çalışması yapan Adanaspor, 1 saat 15 dakika süren antrenmanı bireysel çalışmalarla tamamladı. Adanaspor, devre arası hazırlıklarını dün Osman Yereşen Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

2 Ocak Perşembe günü Adana’da toplanarak ikinci devre kamp çalışmalarına start veren Adanaspor, kamp döneminde iki hazırlık maçı oynayacak. Turuncu-Beyazlı ekip 6 Ocak Pazartesi günü Kozanspor ile 11 Ocak Cumartesi günü ise Pozantı Gençlikspor takımı ile hazırlık maçı yapacak. Hazırlık maçlarının ardından devre arası kamp hazırlıklarını ve TFF 1.Lig’in 18.haftasında kendi sahasında oynayacağı Akhisarspor maçının hazırlıklarına Adana’da devam edecek. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor