Kaplan Karabük’e gitti

Spor Toto 1.Lig´in 27.haftasında salı günü deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Adanaspor, bu sabah saatlerinde Karabük´e hareket etti.

Turuncu-beyazlı takım dün sabah saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri’nde teknik direktör Eyüp Arın yönetiminde yönetiminde çalışmalarını sürdürdü. Yarın saat 16.00´da Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanacak olan Kardemir Karabükspor-Adanaspor karşılaşmasını Eskişehir bölgesinden Turgut Doman yönetecek. Adanaspor, bugün konaklayacağı otelde son çalışmasını yapıp maç saatini bekleyecek. Adanaspor’da sarı kart cezalısı olan Hakan Barış kadroda yer almayacak.

Turuncu-Beyazlı ekip, lige verilen 15 günlük aradan sonra deplasmanda karşılaşacağı Kardemir Karabükspor maçını mutlaka kazanmak istiyor. Teknik Direktör Eyüp Arın, “Takım ile birlikte 15 günlük arayı çok iyi şekilde değerlendirdik. Konyaspor ile yaptığımız hazırlık maçında kendimizi görme şansımız oldu. Futbolcularımın oldukça istekli ve arzulu oluşları beni ilerisi için oldukça ümitlendirdi. Önümüzde şu an en önemli maçımız Kardemir Karabükspor maçı olacak. Bu maçtan mutlak 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz ve bunu yapacak kapasitemiz ve gücümüz de var. Artık taraftarlarımızı daha fazla hüsrana uğratmak ve üzmek istemiyoruz. Onun için Karabük’ten 3 puanla döneceğiz” diye konuştu. (HABER: Salih Onur BAŞKAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor