KAPLAN KENDİNE GELDİ: 0-3

STAD: Balıkesir Atatürk

HAKEMLER: Emre Malok (**), Erkan Akbulut (**), Mehmet Ail Akkor (**)

BALIKESİRSPOR: Andrija Vukovic (*), Berat Aydoğdu (*) (Dk.79 Oltion Bilali ?), Uğur Aygören (*), Abdülhamit Yıldız (*), Batuhan İşçiler (*), İsmail Yüksek (*), Antonio Mrsic (*), Cumali Bişi (*), Celal Emir Dede (*) (Dk.67 Doğa İşeri ), Foxi Kethevoama (*) Dk.68 Mahatma Osumanu Otoo ), Oğuz Han Aynaoğlu (*)

ADANASPOR: Burak Çapkınoğlu (***), İsaac Opoku Donkor (***), Furkan Şeker (***), Hakan Çinemre (***), Canberk Dilaver (***), Atalay Babacan (***) (Dk.66 Serhat Tunç), Celil Yüksel (***), Uğurcan Yazgılı (***) (Dk.87 Berkan Fırat *), Ognjen Ozegoviç (****), (Dk.76 Ergin Keleş ), Adolphe Belem (***), İsmaeel Ryan (***), (Dk.67 Ömer Çiçek *)

GOLLER: Dk.7 ve 19 Ognjen Ozegoviç, Dk.90+4 Berkan Fırat (Adanaspor)

SARI KARTLAR: Abdülhamit Yıldız, İsmail Yüksek (Balıkesirspor), Ognjen Ozegoviç, İsaac Opoku Donkor, Berkan Fırat (Adanaspor)

Adanaspor, son iki haftada aldığı yenilgiler nedeniyle kötü günler geçiriyordu. Dün Balıkesirspor karşısında ilk yarıdaki müthiş oyunu ve Ognjen Ozegoviç’in iki ve Berkan Fırat’ın golüyle galip gelerek kötü gidişe son vermiş oldu.

Turuncu-Beyazlı ekip, maça çok iyi başladı ve bunun karşılığında 7.dakikada beklediği gole kavuştu. Bu dakikada gelişen Adanaspor atağında golcü futbolcu Ognjen Ozegoviç’in golüyle 1-0 öne geçti.

Golden sonra Balıkesirspor biraz toparlanma gösterse de Adanaspor ikinci golü 19.dakikada yine Ozegoviç’in ayağından buldu ve skoru 2-0’a getirerek rahat bir nefes aldı. İlerleyen dakikalarda her iki ekibin atakları sonucu değşitirmeye yetmedi ve ilk yarı Adanaspor’un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda daha çok orta alan şeklinde geçen mücadele maçın son dakikalarına kadar böyle sürdü. Uzatma dakikalarında 90+4’de Berkan Fırat’ın ayağından bulduğu topla durumu 3-0 yaptı ve maç ta bu skorla sona erdi. Adanaspor bu galibiyetle hem kötü gidişine son verirken puanını da 12’ye çıkartarak üst sıralara yükseldi. Turuncu-Beyazlı ekip, salı günü Türkiye Kupası Üçüncü Tur maçında 68 Aksarayspor ile mücadele edecek. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor