KAPLAN, LİDERİ KONUK EDİYOR

Adanaspor, yarın saat 17.00’de Yeni Adana Stadyumu’nda TFF 1.Lig Lideri Eyüpspor’u konuk ediyor. Turuncu-Beyazlılar, dün yaptıkları son antrenmanla çalışmaları tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Adanaspor, 27 haftalık periyotta topladığı 27 puanla 16.sırada bulunuyor. Düşme potasının içinde bulunan Turuncu-Beyazlılar, kendisi gibi 27 puanlı olan Tuzlaspor ve Astor Enerji Şanlıurfaspor ile kıyasıya bir mücadeleye girecek. Adanapor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı. Alınacak kötü sonuçla iyice düşme korkusunu yaşayacak olan Turuncu-Beyazlılar, bugünkü maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Milli arada futbolcularıyla sık sık bir araya gelerek toplantı yapan Teknik Direktör Kemal Kılıç, futbolcularını Eyüpspor maçına motive etmeye çalıştı. Eyüpspor’un büyük ölçüde Süper Lig’e çıkmayı garantilediği üçüncüyle arasındaki puan farkının 18 olduğu ve geride kalan 7 haftada bu farkın kapanmasının mümkün olmadığı görülüyor. Onlar bu maça çok rahat çıkacaklar.

Adanaspor, bugün Eyüpspor ile hayati bir maça çıkacak. Alacağı bir galibiyet ve rakiplerinin de puan kaybetmesiyle bir anda kendini 14.sıraya kadar yükseltme şansı bulunuyor. Adanaspor bu maçtan sonra sırasıyla Gençlerbirilği’yle deplasmanda, kendi sahasında Bodrumspor, Ahlatçı Çorum ile deplasmanda oynarken, 32.haftada Manisa Futbol Kulübü’nü ağırladıktan sonra, 33.haftada Altay deplasmanına gidecek ve son haftayı kendi sahasında Teksüt Bandırmaspor maçıyla tamamlayacak. Bu maçlardan en az zararla çıkıp ligde kalmayı hedefliyorlar. Adanaspor-Eyüpspor maçını Ömer Talga Güldibi yönetecek. Güldibi’nin yardımcılıklarını Emrah Ünal ile Kemal Mavi yaparken, Enver aydından dördüncü hakem olarak görev yapacak. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor