KAPLAN LİGE DÖNDÜ: 1-2

Adanaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaştığı Kocaelispor’a 2-1 yenilerek kupaya veda etti. Karşılaşmanın gollerini Kocaelispor adına 18.dakikada Dilaver, 33.dakikada ise Mevlüt kaydederken, Adanaspor’un golünü 81.dakikada Samuel Tetteh’den geldi.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk. 4: İlk tehlikeli atak Kocaelispor’dan geldi. Mehmet’in şutunda kaleci Burak topu çıkardı. Burak’tan seken topu Yiğitali’ye geldi. Yiğitali’nin sol çaprazdan çektiği şut yan ağlarda kaldı.

Dk. 9: Kocaelispor’da Mehmet Taş orta sahada topu kazandı. Mehmet müsait durumdaki arkadaşları yerine kaleyi düşündü ve Mehmet’in şutunda top sağdan dışarıya çıktı.

Dk. 18: Kocaelispor, Dilaver’in golü ile 1-0 öne geçti. Kullanılan taç atışında Semih sağ kanattan topu ortaladı. Penaltı noktası ile altı pas noktası arasında bulunan Dilaver topun gelişine çok iyi vurdu ve sol köşeden topu filelerle buluşturdu.

Dk. 24: Adanaspor tehlikeli geldi. Sağ kanattan Ahmethan’ın pasında Alpay Çelebi son anda araya girdi ve topun Kingsley’e gelmesine engel oldu.

Dk. 33: Kocaelispor farkı 2’ye çıkardı. Sahasından çok iyi toplarla çıkan yeşil siyahlılarda Tisdell’in pasında Semih topu aldı ve pasında Mevlüt topa klas vurarak topu ağlara gönderdi. Semih bu maçtaki ikinci asistini yaptı.

Dk. 35: Kocaelispor 3. gole çok yaklaştı. Diop rakibinden şık bir şekilde sıyrıldı ve bir anda kaleci Burak’ı karşısında gördü. Genç futbol solundaki Yiğitali’ye pas vermek yerine kaleyi düşündü ve ancak topu istediği gibi kaleye gönderemeyince önemli bir fırsat da kaçmış oldu.

Dk. 38: Kocaelispor yine golle burun buruna geldi. Topla birlikte ceza sahasına sokulan ve Burak’ı karşısında gören Yiğitali bir türlü topu kaleye gönderemedi.

Dk. 39: Adana ekibinde Ahmet’in pasında Kinsley topu filelerle buluşturdu ancak pozisyon ofsayt nedeni ile gol değeri kazanmadı.

Dk. 40: Kocaelispor’da Tisdell ceza sahası dışından kaleyi yokladı. Müsait durumdaki futbolcunun şutu üstten dışarıya çıktı.

Dk. 52: Adanaspor gole çok yaklaştı. Kingsley’in pasında Bruns, İsmet’i karşısında gördü. Bu futbolcunun vuruşunda İsmet topu ayakları ile son anda kurtardı.

Dk. 59: Kocaelispor’da Tisdell topu ağlara gönderdi ancak pozisyon ofsayt nedeni ile gol değeri kazanmadı.

Dk. 60: Kocaelispor’da Mevlüt çıktı genç futbolcu İsa oyuna dahil oldu

Dk. 61: Kocaelispor’da Yiğitali sol kanattan üst üste çalımlarla ceza sahasına sokuldu. Bu futbolcunun şutunda top sağdan dışarıya çıktı.

Dk. 76: Adanaspor’da savunma arkasına gönderilen uzun topa Tetteh hareketlendi. Bu futbolcu İsmet’in üzerinden topu aşırtmak istedi, top İsmet’ten döndü. Adana ekibi pozisyonda İsmet’in topu eli ile kestiği ifade etse de hakem aynı görüşte olmadı.

Dk. 78: Kocaelispor’da Benhur’un pasında Atila topu ceza sahasına ortaladı. İsa’dan önce Adana savunması topu uzaklaştırdı, İsa da rakibine faul yaptığı için pozisyon sonlandı.

Dk. 81: Adana ekibi farkı 1’e indirdi. Savunma arasına koşu yapan Samuel Tetteh ceza sahası içinden topa sert ve isabetli vurdu. İsmet, soluna gelen topa bir şey yapamadı. (1-2) (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor