KAPLAN PAZAR GÜNÜ YOLCU

Adanaspor, Pazartesi günü karşılaşacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına önceki gün yaptığı antrenmanla devam etti. Dünü dinlenerek geçiren Turuncu-Beyazlılar, yarın yapacağı son antrenmanla birlikte Pazar sabahı Ankara’ya geçecek.

Ankara’da yapacağı son antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girip maç saatini bekleyecek. Futbolcular, morallerinin oldukça yüksek olduğunu ve son haftalarda yükselen grafiklerini Gençlerbirliği karşısında da sürdürerek galibeyet serisini devam ettirereceklerini söylediler. Adanaspor, Boluspor beraberliğinin ardından İstanbulspor’u 1-0, Kocaelispor’u 2-0 ve Bursaspor’u da 3-1 yenerek 3 serilik galibiyet elde ettiler. Bu galibiyetlerle 29 puana ulaşarak üst sıralardaki rakiplerini de yakalayan Turuncu-Beyazlılar, Gençlerbirliği’ni de yenerek play-off hedeflerine bir adım daha yaklaşmak istiyorlar. Gençlerbirliği-Adanaspor maçı Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak.

Gençlerbirliği-Adanaspor maçını Abdülkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Kemal Mavi ve Erkan Akbulut yapacak. Süleyman Bahadır da dördünca hakem olarak görevlendirildi. Abdülkadir Bitigen, bu sezon TFF 1.Lig’de ilk kez düdük çalacak. Bitigen, Gençlerbirliği’nin daha önce 7 maçında düdük çalarken, Adanaspor’un ise 2 müsabakasında görev aldı. Adanaspor, Abdülkadir Bitigen ile çıktığı iki karşılaşmada 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Bitigen, Adanasporlu futbolculara 7 sarı kart gösterdi.(HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor