Kaplan puan avında

Adanaspor, bugün karışlaşacağı Boluspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Bolu’ya gitti ve maç saatini beklemeye başladı.

Adanaspor, Boluspor maçının hazırlıklarını önceki gün yaptığı antrenmanla tamamladı. Osman Yereşen Tesisleri’nde, Gençlik Gelişim Sorumlusu Eyüp Arın yönetiminde gerçekleşen antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan futbolcular pas çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde orta, şut çalışması yapan Turuncu-Beyazlı takım, çift kale maçlarla ve bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Adanaspor, dün sabah saatlerinde hava yoluyla Ankara’gitti, oradan da kara yoluyla Bolu’ya geçerek burada son çalışmasını yapıp kamp yapacağı otelde maç saatini beklemeye başladı.

Eyüp Arın antrenmandan Boluspor maçı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Hafta başından bu yana takımı bu maça motive etmeye çalıştık. Futbolculardaki olumsuz hava, neşeye dönüştü. Antrenmanlardaki istek ve azimleri beni bu maç için oldukça umutlandırdı. Buradan puan veya puanlar alarak Adana’ya dönmek ve kötü gidişata dur demek istiyoruz” dedi.

(HABER: Uğur BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor