KAPLAN PUANSIZ DÖNDÜ: 2-0

STAT: Denizli Atatürk Stadyumu

HAKEMLER: Ömer Faruk Turtay (*), Cemal Alpay (*), Özcan Sultanoğlu (*)

DENİZLİSPOR: Adam Mieczyslaw Stachowia (***), Özer Özdemir (**), Oğuz Yılmaz (**), Leo Schwechien (**), Gökhan Süzen (***), Mustafa Çeçenoğlu (**), İsmail Aissati (**) (Dk.79 Okan Derici ), Brahim Darri  (**) (Dk.86 İlhan Depe ?), Muhammed Gönülaçar (**), Brice Dja Djedje (**) (Dk.63 Ogenyi Onazi ), Ömer Hasan Şişmanoğlu (***) (Dk.79 Muğdat Çelik *)

ADANASPOR: Burak Çapkınoğlu (*), Evren Korkmaz (*) (Dk.57 Serdar Özkan ), Rüştü Hanlı (*), Yohan Roche (*), Celil Yüksel (*), Isaac Opoku Donkor (*) (Dk.46 Fırtcan Üzüm ), Thomas Bruns (*) (Dk.92 Cem Özdemir?), Uğurcan Yazgılı (*), Hıfsullah İsmail Erdoğan (*) (Dk.76 Innocent Knigsley ), Ahmethan Köse (*), Ognjen Ozegoviç (*)

GOLLER: Dk.32, 35. Ömer Şişmanoğlu (Denizlispor),

SARI KARTLAR: Celil Yüksel, Yohan Roche, Thomas Burns, Ahmethan Köse (Adanaspor), Ömer Şişmanoğlu, Mustafa Çeçenoğlu, İlhan Depe (Denizlispor)

Adanaspor, mutlak galibiyet için gittiği Denizli’de Denizlispor’a karşı 2-0 mağlup oldu. Maça çok iyi başlayan ve ilk 30 dakikada rakibine üstünlük sağlayan ve gol pozisyonlarından yararlanamayan Adanaspor oldu. Bu dakikadan sonra Adanaspor ceza alanına iki kez gelen Denizlispor 32.dakikada ve 35.dakikada Ömer Şişmanoğlu’nun kaydettiği gollerle devreyi 2-0 önde kapadı. İkinci yarıda Denizlispor farkı korumaya çalışırken, Adanaspor’un gol çabaları sonucu değiştirmeye yetmedi ve maçta ilk yarıda atılan 2 golle Denizlispor’un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maça ev sahibi ekip Denizlispor’un vuruşuyla başladı. Maçın ilk köşe vuruşunu Adanaspor kullandı. Celil’in kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içerisinde kaleciyle çarpışan Ozegoviç kısa bir sakatlık geçirdi. Adanasporlu futbolcular da bu pozisyonda penaltı beklediler.

12.dakikada Adanaspor kornerden ikinci kez gole yaklaştı. Celil Yüksel’in kullandığı korner atışında ceza sahasına düşen topu Denizlispor defansı güçlükle önledi.

18.dakikada Adanaspor, Ozegoviç ve Ahmethan ikilisinin geliştirdiği ataktan sonuç çıkmadı ve takımlarını bir golden ettiler.

22.dakikada Celil Yüksel’in kullandığı serbest vuruşu Denizlispor kalecisi kornere çelerek gole izin vermedi.

32.dakikada Denizlispor Gökhan Süzen’in asistini çok iyi değerlendiren Ömer Şişmanoğlu’nun golüyle 1-0 öne geçti.

35.dakikada Denizlispor yine Ömer Şişmanoğlu’nun bulduğu ikinci golle 2-0 öne geçti.  Bu aynı zamanda ilk yarının da sonucu oldu.

Adanaspor ikinci yarıya Isaac Opoku Donkor’un yerine Fıratcan Üzüm’ü alarak başladı. Turuncu-Beyazlılar 52.dakikada Thomas Bruns’un ayağından mutlak bir golden oldu.

Fırat Gül, 57.dakikada Evren Korkmaz’ın yerine Serdar Özkan’ı alarak oyuna müdahale etti.

63.dakikada Denizlispor ilk değişikliğini Brice Dja Djedje’nin yerine Ogenyi Onazi’yi alarak yaptı.

Adanaspor’da 76.dakikada İsmail Erdoğan yerini, Innocent Kingsley’e bıraktı.

79.dakikada Denizlispor’da Ömer Şişmanoğlu ile İsmail Aissati oyundan çıkarken, Muğdat Çelik ve Okan Derici oyuna dahil oldu.

Bu dakikadan sonra Adanaspor’un gol çabaları ve Denizlispor’un farkı açma çabaları sonucu değiştirmedi ve maçta 2-0 ev sahibi ekibin galibiyetiyle sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor