KAPLAN RAHATLADI: 3-1

STAT: Yeni Adana Stadı

HAKEMLER: Kutluhan Bilgiç (***), Deniz Turgut (***), Hüseyin Aylak (***)

ADANASPOR: Goran Karacic (***), Isaac Opoku Donkor (***), Evren Korkmaz (***), Furkan Şeker (***), Canberk Dilaver (***), Umut Sözen (**) (Dk.65 Atalay Babacan **), Celil Yüksel (**) (Dk.78 Serhat Tunç ), Uğurcan Yazgılı (***), Ognjen Ozegovic (****) (Dk.87 Hüseyin Çolak ), Ahmethan Köse (***) (Dk.87 Innocent Kingsley ), Fıratcan Üzüm (**) (Dk.65 Berkan Fırat **)

AKHİSAR BLD.SPOR Milan Lukac (*), Semih Görer (*) (Dk.70 Akwo Tarh Ayuk Taku ), Kadir Keleş (*), Göksu Mutlu (*), Doğukan Nelik (*), Çekdar Orhan (*), İbrahim Sissoko (*), Dzon Delarge (*), Yusuf Cihat Çelik (*), Mert Özyıldırım (*) (Dk.70 Bertuğ Bayar ), Nsima Peter (*)

GOLLER: Dk.2 Doğukan Nelik (KK), Dk.26, 66 Ognjen Ozegovic (Adanapor), Dk.58 Isaack Opoku Donkor (KK) (Akhisar Belediyespor)

SARI KARTLAR: Doğukan Nelik, Dzon Delarge, Bertuğ Bayar (Akhisarspor), Ognwen Ozegovic, Furkan Şeker, Hüseyin Çolak (Adanaspor)

Geçtiğimiz Pazar günü kendi sahasında Ankaraspor’a şok bir şekilde mağlup olan Adanaspor, dün Akhisar Belediyespor’u 3-1 yenerek yeni stadda ilk galibiyetini alarak şanssızlığını kırmış oldu. Karşılaşmanın gollerini Adanaspor adına Ognjen Ozegovic (2) ve Doğukan Nelik (KK), Akhisar Belediyespor adına ise Isaack Opoku Donkor (KK) kaydetti. Turuncu-Beyazlılar bu galibiyetle puanını 34’e çıkartarak bitime dört hafta kala düşme potasındaki rakipleri Akhisar Belediye’yle puan farkını 9’a, Ankaraspor ile 12’ye çıkartarak rahat bir nefes almış oldu.

MAÇTAN  DAKİKALAR

Adanaspor maça golle başladı. 2.dakikada gelişen Adanaspor atağında, ceza sahasındaki topa dokunan Doğukan Nelik topu kendi kalesine gönderdi. Turuncu-Beyazlılar bu golle 1-0 öne geçti.

26.dakikada Adanaspor penaltı kazandı. Kazanılan penaltıyı Ognjen Ozegovic gole çevirince durumu takıma lehine 2-0 yaptı.

Bu dakikadan sonra Akhisarspor’un farkı azatma çabası, Adanaspor’un da farkı açma çabası sonucu değşitirmedi ve ilk yarı Adanaspor’un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya rakip Akhisar Belediyespor daha hızlı başladı ve 58.dakikada istediği gole kavuştu. Bu dakikada gelişen Akhisar Belediyespor atağında Donkor topu kendi ağlarına göndererek durumu 2-1’e getirdi ve Akhisar Belediysespor’u umutlandırdı.

65.dakikada Adanaspor iki oyuncu değişikliği yaptı. Umut Sözen’in yerine Atalay Babacan, Fıratcan Üzüm’ün yerine de Berkan Fırat girdi.

Bu değişiklikten bir dakika sonra Adanaspor’un üçüncü golü geldi. Oyuna girer girmez topla buluşan Berkan Fırat’ın pasını çok iyi değerlendiren Ognjen Ozegovic kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü ağlarla buluşturdu: 3-1

Akhisar Belediyespor 70.dakikada iki oyuncu değiştirerek oyuna müdahale etti. Mert Özyıldırım’ın yerine Bertuğ Bayar, Semih Görer’in yerine de  Akwo Tark Ayuk Taku’yu oyuna dahil etti.

78.dakikada Adanaspor’da sakatlanan Celil Yüksel’in yerine Serhat Tunç oyuna girdi.

Adanaspor 87.dakikada son iki değişikliğini Ognjen Ozegovic’in yerine Hüseyin Çolak’ın, Ahmethan Köse’nin yerine de Innocent Kingsley’i alarak yaptı. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor