Kaplan tat vermedi

HABER: Uğur BAŞARAN

Adanaspor, mutlak puan veya puanlar için çıktığı Ümraniyespor karşısında her iki yarıda yediği gollerle sahadan 2-1 mağlup oldu ve stada gelen taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

TUTUK BAŞLADILAR

Turuncu-Beyazlı ekibin geçen hafta Elazığspor karşısında oynanan güzel oyunu bu haftaki Ümraniyespor maçı için umutlandırmıştı, ancak bunu sahaya yansıtamadı. Adanaspor sahaya tutuk başlarken rakibi ise hafta içinde Türkiye Kupası zaferi sonrası daha istekli başladı. Oyunun ilerleyen dakikalarında dengeyi sağlasa da bireysel hatalardan dolayı kalesinde 2 gol gördü. Turuncu-Beyazlı ekip, yakaladığı pozisyonları da biraz aceleci ve telaşla gole çeviremediler. Bunun sonucunda da sahadan mağlup ayrıldılar.

TARAFTARLAR ÜZGÜN

Ligin ikinci yarısının ilk maçlarında Adana Demirspor ve Adanaspor’un galip gelmesi Adana’da sevinçle karşılanmış ve taraftarları umutlandırmıştı. Hafta sonu cumartesi günü Adana Demirspor’un deplasmanda Denizlispor’a 5-1 yenilmesinin ardından Pazartesi günü de Adanaspor’un kendi sahasında Ümraniyespor’a 2-1 yenilmesi umutları söndürüp, hayal kırıklığı yarattılar. Adanaspor ve Demirsporlu taraftarlar, “Takımlarımızın bu haftaki maçları gerçekten bizde hayal kırıklığı yarattılar. Alınan bir iyi bir kötü sonuç bizleri yarıştan biraz daha uzaklaştırıyor, bir  türlü seri yakalayıp üst sıralara zorlayamıyoruz, bu da bizleri üzüyor” dediler

COŞKUN DEMİRBAKAN: Hakem de insan, hata yapabilir

Spor Toto 1. Lig’in 19. haftasında Ümraniyespor’a mağlup olan Adanaspor’da Teknik Direktör Çoşkun Demirbakan, ”Bize inananları sevindiremediğimiz için üzgünüm, telafi edeceğiz inşallah” dedi.  Adanaspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, ”Hakem benden daha yakın. Yedek kulübesindeyim benden daha yakın pozisyonları görmüştür. Hakem de insan hata yapabilir. Maç başında biraz tutuk başladık, oyuna sonra dengeyi kurduk üstünlüğü de sağladık. Maçın sonuna kadar yaptığımız bireysel hatalar sonucu rakibe pozisyon verdik. Biz de pozisyonlara girdik, biraz acelecilik biraz telaş belki gol atamamızı buna mal ediyoruz. Bize inananlara sevdiremediğimiz için üzgünüz. Telafi edeceğiz inşallah daha çok çalışmamız lazım“ ifadelerini kaydetti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor