Kaplan tempo arttırdı

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Adanaspor, 2019-2020 sezonu hazırlıklarını sabah ve akşam olmak üzere iki çift idmanla sürdürüyor.

Bolu Abant Von Resort Hotel’inde,  teknik direktörümüz Eyüp Arın yönetiminde basına açık yapılan antrenman, yardımcı hocalar gözetiminde kondisyon çalışmaları ile başladı. Turuncu-beyazlı futbolcular daha sonra iki gruba ayrılarak kuvvet ve kafa gol oyunu oynadı. 90 dakika süren antrenman teknik ve kuvvet idmanlarıyla sonlandı. Turuncu-Beyazlı ekip,  yeni sezon hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı idmanla tamamladı.

Kampta futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oluşları teknik heyeti memnun ediyor. Teknik Direktör Eyüp Arın, “Burada yaptığımız kamp oldukça verimli geçiyor. Futbolcularımızın antrenmanlarda oldukça istekli ve hırslı oluşları bizleri gelecek için umutlandırıyor. Bu çalışmalarımızı kamp sonuna kadar devam ettirip, lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz. Bunun için de bizler teknik heyet olarak futbolcuların her sorunuyla ilgilenip, lige sorunsuz girmek istiyoruz” dedi. (HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor