KAPLAN TUR PEŞİNDE

Adanaspor bugün saat 15.30’da 5 Ocak Fatih Teriim Stadı’nda Ziraat Türkiye Kupası 3.Turunda 68 Aksaray Belediyespor’u konuk ediyor. Turuncu-Beyazlı ekip galip gelerek bir üst tura çıkma peşinde. Karşılaşmanın hakemi Ömer Faruk Gültekin olarak açıklanırken, yardımcılıklarını Çetin Öncel, Burak Sami Şad yapacak. Dördüncü hakem ise Yusuf Adnan Kendirciler oldu.

Adanaspor geçtiğimiz Cuma günü deplasmanda Balıkesirspor’u net bir skorla 3-0 yenerek kötü gidişe dur demişti. Adana’ya döndükten sonra ara vermeden Ziraat Türkiye Kupası’ndaki rakibi 68 Aksaray Belediyespor maçı hazırlıklarına start vermişti. Turuncu-Beyazlı dün son antrenmanını yaparak kampa girip bugünkü maçı beklemeye başladılar. Adanasporlu futbolcuların oldukça keyifli ve istekli göründükleri antrenmanda iddialı konuşarak, “Bugün Türkiye Kupası 3.tur maçında karşılaşacağımız 68 Aksaray Belediyespor’u yenerek bir üst tura çıkmak istiyoruz. Bunu yapacağımızı da deplasmanda oynadığımız ve net skorla yendiğimiz Balıkesirspor karşısında gösterdik. Bugün buradan galibiyetle ayrılacağız” dediler.

Adanaspor Teknik Direktör Yunus Murat Ceylan ise, “İki haftalık kötü gidişi Balıkesirspor karşısında aldığımız güzel galibiyetle sonlardırdık. Bugünde bu çıkışımızı sürdürüp kupada bir üst tura çıkmak istiyoruz. Bugünkü karşılaşmada büyük oranda oynamayan oyuncularıma görev vereceğim ve onların da durumunu görmek istiyorum. Bu benim için büyük bir şans olacak. Onların da hazır durumda olmaları takım içi rekabeti arttıracak ve kaliteyi de yükseltecektir. 68 Aksaray Belediyespor karşısında maçın favorisiyiz. Ama bu tip maçlara dikkat etmemiz gerekir. Kendimize fazla güvenimiz bizi rehavete sürükleyebilir onun için dikkatli olmalıyız” diye konuştu. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor